Stranica 69 od 82 PrviPrvi ... 1959676869707179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kod nas u vrticu imena koja nisu cesta (duga i kratka) a meni su simpatica.
    Vjerojatno ce se naci netko da kaze kod nas ipak jesu al se dalmacija i sredisnja hr razlikuju po recimo cestim imenima.

Kora, Dea, Inja, Lote, Dora, Gita, Kira, Rina, Tesa, Luce, Anika, Brita, Bianka, Barbara, Patricia, Marlena

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ima predivnih imena.
    Onako na prvu, kad ih čujem.
    No, iako sam svoje biranje davno odradila i sama nosim neobično ime, htjela bih samo napomenuti budućim roditeljima da budu oprezni s neobičnim imenima.
    Dijete će imati problema cijeli život i to npr. kod upoznavanja, obavezno će čuti- kako?!?
    Uh, koje neobično ime...
    Zatim kod službenih situacija gdje ja redovito moram ponoviti i na kraju slovkati ime da mi ga točno upišu, a za to vrijeme svi bulje.
    I treće, većina poznatih me uopće ne zove imenom.
    Ljudi imaju potrebu od neobičnog napravit obično pa onda izmišljavaju nadimke, krate ime i sl.
    Eto, toliko od mog iskustva.
    Potpis na sve napisano!!!!!!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno ce se naci netko da kaze kod nas ipak jesu al se dalmacija i sredisnja hr razlikuju po recimo cestim imenima.

Kora, Dea, Inja, Lote, Dora, Gita, Kira, Rina, Tesa, Luce, Anika, Brita, Bianka, Barbara, Patricia, Marlena
    Anika

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Peterlin što se tiče imena Nola i Enola nemam se razloga ljutiti, svi mi imamo drukčiji ukus, sreća da je tako inače bi se sva djeca isto zvala . Ja sam se zapravo samo osvrnula na raniji post da je i meni osobno ljepše Nola nego Enola, ali iskreno nije mi nijedno od ta dva na mom popisu imena za bebu. Nisam niti znala da Nola znači zvono, ovdje se stvarno može svašta naučiti. Inače više volim kraća imena a od dužih mi se sviđaju Gabriela i Magdalena. Lijepo mi je i Helena. Ima dosta lijepih imena, ali mislim kad biramo ime za dijete, da nam se mora dogoditi neki 'klik' da baš osjetimo da je to ime savršeno za naše dijete.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Šta kažetena ime Gala? Meni je onako moćno... sviđa mi se. Ali bojim se da ne bi pristajalo nekoj njeznoj plavoj curici... :D

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku

Lote ili Lota? :D

Kira mi je super!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Lote kako je i napisano!!!!
    Isto kao sto ima Luce i Luca :D

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sjetila sam još jednog - Amber.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Samo bih se osvrnula na ovo o težini nošenja neobičnih imena kroz život. Moji imaju neobična imena, za sada nemaju nikakvih problema oko toga, ni u školi ni u vrtiću. Kako će biti kasnije u životu, ne znam, moguće i da će nas mrziti radi toga.

Ali iskreno, nije me puno briga. Uvijek ga mogu promijeniti ako se s nekim imenom osjećaju ugodnije.
    Ali realno gledano, to se može dogoditi i s "običnim" imenima-Ana, Ivan, Marko...

Kad smo davali imena tražili smo ona koja se nama sviđaju, nismo gatali kakvo će mišljenje djeca imati za xy godina.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Gaela,Arya,Lyra,Kiana ili Kian, Neo, Rita,Vila,Kiśa...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    Gaela,Arya,Lyra,Kiana ili Kian, Neo, Rita,Vila,Kiśa...
    Osim Rite su mi sva druga vrlo čudna.

Nažalost nikada neću imat kćer, a imena koja su nam bila top su bila (pisala sam već):
    Katja, Greta, Lota i Iris.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku

Nažalost nikada neću imat kćer, a imena koja su nam bila top su bila (pisala sam već):
    Greta je i meni bila na listi, odmah iza Erike.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja kći ima kolegicu Kišu.
    I koliko god to meni zvučalo lijepo i simpatično, priča mi da Kišu stalno svi zezaju.
    Čak i kad je nema zbijaju šale na njen račun, tipa: netko kaže- kiša će, a na to odmah netko uleti sa- ne, Kiša je doma ili Kiša je s Lucijom...
    Glupo, ali eto.
    To su neobična imena.
    I još najčešće pitanje- a jel' padala kiša kad si se rodila?
    Ne, nije. To se ime mojim roditeljima svidjelo.
    I tako cijeli život...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa to nije nužno vezano za neobična imena, i mi smo uvijek kad bi profesori pitali "je li još ko ....?" odgovarali sa "nema Joška"
    u biti to i na poslu nekad radimo, a Joško nam je šef

ja sam Tena. U mnogim dijelovima Hrvatske najnormalnije ime. U mjestu di sam živila, naziv za tenisice. Bilo je bisera koji su me zvali patika, onih koji su me zvali brašno.. (ko što vidiš, sve same umotvorine), ali prošlo je. Mislim da je bilo više vezano za moj plašljivi karakter tada.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pa to nije nužno vezano za neobična imena, i mi smo uvijek kad bi profesori pitali "je li još ko ....?" odgovarali sa "nema Joška"
    u biti to i na poslu nekad radimo, a Joško nam je šef

ja sam Tena. U mnogim dijelovima Hrvatske najnormalnije ime. U mjestu di sam živila, naziv za tenisice. Bilo je bisera koji su me zvali patika, onih koji su me zvali brašno.. (ko što vidiš, sve same umotvorine), ali prošlo je. Mislim da je bilo više vezano za moj plašljivi karakter tada.
    Tko im je kriv što nisu čitali lektiru... Ovo govori više o njima nego o tebi i tvom imenu. Meni se sviđa to ime. Prikladnije je za današnja vremena od izvorne Terezije, iako ni to nije loše. Sad se ljudi prisjećaju tih imena (dio obitelji mi je iz Međimurja pa primjećujem trendove povratka starinskim imenima: spomenuta Terezija, Agata, Julijana, Elizabeta (Lizika)....)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma to je bilo prije lektire, dob recimo 7-10 godina

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma to je bilo prije lektire, dob recimo 7-10 godina
    U toj dobi zezanje je standard, bez obzira na ime. Ako nije ime, naći će klinci neki drugi razlog - krive noge, klempave uši...svejedno. Ja cijeli život imam viška kila, ne puno, ali taman dovoljno za zezanje... U pravu si kad kažeš da to ima više veze s osjetljivim karakterom nego bilo čim drugim.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je Kiša baš lijepo ime
    nedavno sam dobila obavijest da se rodila jedna Rosa, to mi je isto jako slatko
    a moj favorit, a već znam tri malene tako da očito je ušlo u modu: Iskra

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ako bude još jedna curica Elena ili Lina.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Dugo nisam vidjela da netko zeli nazvati kcer Katja. Iris naletim tu i tamo. I onda dva moja najdraza ž imena u jednom postu. Katja je za sad no1, Iris no2.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku
    Dugo nisam vidjela da netko zeli nazvati kcer Katja. Iris naletim tu i tamo. I onda dva moja najdraza ž imena u jednom postu. Katja je za sad no1, Iris no2.
    Tak je i kod nas bilo, ali se Greta bila popela na br.2 pred kraj meni (mm ne), ali uzalud (dva dečka).
    Nama je bio uvjet da paše u AT i u RH.
    Ali zato smo dobili prije dva mjeseca malu susjedu - nazvali su je Greta Rosa.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 25.03.2016. at 18:09

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni su lijepa ženska imena Hannah, Una i Vanessa.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mojoj je malo nedostajalo da se zove Iris. No s engleskim izgovorom (po pjesmi GooGoo Dolls, jedna od meni najdrazih, posebno znacenje, blablabla).
    No dosla sam do zakljucka da mi je to nemoguce izvesti, da "natjeram" nove ljude (ne obitelj naravno, nove u smislu vrtic, skola, poznanici) da to ime tako izgovaraju.
    Sa Erin nemamo problema oko izgovora.
    A u nizim razredima je i bila jedna Iris (izgovaralo se onako kako se pise), pa eto... nisu bile dvije.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iris od Goo Goo Dollsa...divna pjesma, nakon davno odgledanog filma City of Angels jedna od najdražih..
    Posljednje uređivanje od annie84 : 25.03.2016. at 21:32

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam razmišljala o Iris, a onda je muž predložio Andrea i odmah mi je leglo.
    Bila sam tada trudna 3,5 mj i znali smo da čekamo curu.
    I od tog trena je postala naša Reica tako smo joj počeli tepati još u buši, a naravno i danas.
    Ja ju najčešće tako i zovem; Rea ili Reica. Muž isto.
    Prijatelji i kolege ju zovu izvorno.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prvom djetetu smo namijenili ime Greta Elizabeth, ali rodio se sin. Drugi put Greta vise nije dolazila u obzir.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Žao nam je ko psima što nismo malu nazvali Miha.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Miha je muško ime. Barem u mojim krajevima. Znam puno deckica s tim imenom, cure nijedne.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Može biti i žensko.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Miha je muško ime. Barem u mojim krajevima. Znam puno deckica s tim imenom, cure nijedne.
    I Luka je muško ime pa se kći od Vlade Šole zove Luka :D

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

I ja sam razmišljala o Iris, a onda je muž predložio Andrea i odmah mi je leglo.
    Bila sam tada trudna 3,5 mj i znali smo da čekamo curu.
    I od tog trena je postala naša Reica tako smo joj počeli tepati još u buši, a naravno i danas.
    Ja ju najčešće tako i zovem; Rea ili Reica. Muž isto.
    Prijatelji i kolege ju zovu izvorno.

Andrea mi je divno ime

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

I danas sam cula jako lijepa imena:
    Stela
    Erin
    Ja bih dodala Helenu, Vivien, Lunu, Kim, Aniku, Niu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Da. Točno. Mihael ili Mihovil (ja sam iz Podravine, a tamo se ime piše Mihovil, s tim da ga zovu Miha, Miškec, Mijo ili Miškina ako je doma iz Prekodravlja). Za djevojčicu mi Mihaela sasvim dobro zvuči, ali Miha je nekeko muško i krnje. Ali to je stvar navike.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mihovil, Mihael, Mikael...zuta, sad možeš sina tako nazvat (nosiš dečka? ).
    Vanja i Matija su mi unisex imena, Miha nekak ne

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Andrea mi je divno ime

Hvala.
    U Italiji je to inače, muško ime.
    Pa je zgodno kad nam svaku godinu na moru Talijani objašnjavaju kako mi kći nosi muško ime

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja danas valjda imam vremena, a imam i posla, al mi se ovdje više sviđa, pa bih se osvrnula na jednu misao..u sociolingvistici, a i drugim znaostima vjerujem, postoje često teorije o nacionalnom identitetu, pa se pitanje osobnog imena veže uz nacionalni identitet. Moje dijete ima hrvatsko ime, jer iako nemam neko super osobito mišljenje od državi kao pravnoj tvorevini, imam osjećaj pripadnosti, kakav takav koji mi još uvijek daje određenu dozu ponosa. Jedino gdje se taj moj osjećaj ispoljio na djetetu je osobno ime, jer sam mislila uvijek, ako će ići svijetom, živjeti na drugoj strani, neka barem zna otkuda je. (ne zove se Hrvojka, da ne bi mislili). Kod nas je trend stranih imena dosta u zamahu trenutno, pa sam pomalo i tužna što će neka imena zauvijek nestati, a u nekim crnim razmišljanjima, mislim si, zatrt ćemo i imena i jezik (ovo je too much, opriznajem). Pa onda imena s dva ista slova, npr. Stella...u našoj ortofrafiji nema duplih slova u riječima hrvatskog prijekla. Hoće li to znati pisati u školi, kod liječnika, na općini..? Hoće li dijete morati hodati državom i ponavljati - ja sam Stella s dva "L"?
    I tako..razmišljam naglas..
    Pa ne znam, samos am htjela reći svoje mišljenje. Plus, da kažžem, jer moram, politički nisam ni blizu desnici od koje bi se možda više očekivalo ovakvo razmišljanje.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala.
    U Italiji je to inače, muško ime.
    Pa je zgodno kad nam svaku godinu na moru Talijani objašnjavaju kako mi kći nosi muško ime
    Aha, cak bas zakonski ne smiju davati curkama ime Andrea.
    Prije par godina su razvlacili jedan par po sudu da promijene ime u Andreina ili tak nesto.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Pa onda imena s dva ista slova, npr. Stella...u našoj ortofrafiji nema duplih slova u riječima hrvatskog prijekla. Hoće li to znati pisati u školi, kod liječnika, na općini..? Hoće li dijete morati hodati državom i ponavljati - ja sam Stella s dva "L"?
    Pa ne znam, ovisi s kim se susreces.
    A po ustanovama se nekad mora i najobicnije podatke ponavljati (znam slucaj da su Maju upisivali kao Mariju jer je Maja, kao, bilo neobicno).
    A opet, nitko ne zna gdje ce covjek jednog dana zavrsiti i da li ce to ime tamo biti lako izgovorljivo ili ne (pokusajte npr. Talijane nauciti da izgovore, stajaznam, Zeljka (nemam nista protiv imena, da se razumijemo!)).

A opet poznam i curku koja se zove Camilla, pa si je sada, sa 14 godina, odlucila sluzbeno "skinuti" jedno L. U talijanskom jeziku to povlaci problem izgovora, odnosno naglaska na slog. Curka ima talijansko-spanjolsko podrijetlo, i ne zeli dva slova L - bez obzira na to sto je to u Italiji standardiziran nacin pisanja tog imena.

Tako da ono... Najbolje se vladati vlastitim instinktom i ne misliti previse o svemu ostalom.
    Uvijek se nadje poneki "kriticar".

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja inače nisam fan tog razmišljanja da ime mora svugdje biti lako izgovorljivo, to mi se čini kao previše analiziranja, kako da ja znam kamo će život odvesti moje dijete i šta je tamo nepraktično za izgovorit

jedina iznimka od toga mi je ime Jerko, šteta, kod nas uopće nije loše, čak simpatično, ali za dobrobit djeteta tu tradiciju bi trebalo ipak zatrti

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

jedina iznimka od toga mi je ime Jerko, šteta, kod nas uopće nije loše, čak simpatično, ali za dobrobit djeteta tu tradiciju bi trebalo ipak zatrti
    Jos ako mu je prezime Fak :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja inače nisam fan tog razmišljanja da ime mora svugdje biti lako izgovorljivo, to mi se čini kao previše analiziranja, kako da ja znam kamo će život odvesti moje dijete i šta je tamo nepraktično za izgovorit

Pa djetetu u drugoj zemlji ne daješ ime Jerko nego Hieronimus. Ili Geronimo. Kako god.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je suvišno razmišljati kao će neki tamo strranac djetetu reći ime..kako ja kažem njegovo? To je bogatstvo jezika. (Osim Jerka haha).

Više me zanima koliko ljudi povezuju osobno ime s osjećajem pripadnosti naciji.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Koliko im to uopće znači.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je bilo bitno da se ipak može kolik otoliko izgovorit i u drugim zemljama, što znači nema slova s kvačicama.

Moja prijateljica se zove Božidarka i već je 15 ak godina u Americi, preklinje starce što joj dadoše to ime, sad je tamo svi zovu Bo a prezime naše na- ić nikako ne ide uz to Bo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.03.2016. at 15:51

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam, ovisi s kim se susreces.
    A po ustanovama se nekad mora i najobicnije podatke ponavljati (znam slucaj da su Maju upisivali kao Mariju jer je Maja, kao, bilo neobicno).
    A opet, nitko ne zna gdje ce covjek jednog dana zavrsiti i da li ce to ime tamo biti lako izgovorljivo ili ne (pokusajte npr. Talijane nauciti da izgovore, stajaznam, Zeljka (nemam nista protiv imena, da se razumijemo!)).

A opet poznam i curku koja se zove Camilla, pa si je sada, sa 14 godina, odlucila sluzbeno "skinuti" jedno L. U talijanskom jeziku to povlaci problem izgovora, odnosno naglaska na slog. Curka ima talijansko-spanjolsko podrijetlo, i ne zeli dva slova L - bez obzira na to sto je to u Italiji standardiziran nacin pisanja tog imena.

Tako da ono... Najbolje se vladati vlastitim instinktom i ne misliti previse o svemu ostalom.
    Uvijek se nadje poneki "kriticar".
    ja ću se samo nadovezati na tvoj post i reći da moja ljubica mora svima govoriti da je ona Ela s jednim l jer ako to ne kaže redovno slijedi pitanje (dva ili jedno l?)...

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj je malo nedostajalo da se zove Iris. No s engleskim izgovorom (po pjesmi GooGoo Dolls, jedna od meni najdrazih, posebno znacenje, blablabla).
    No dosla sam do zakljucka da mi je to nemoguce izvesti, da "natjeram" nove ljude (ne obitelj naravno, nove u smislu vrtic, skola, poznanici) da to ime tako izgovaraju.
    Sa Erin nemamo problema oko izgovora.
    A u nizim razredima je i bila jedna Iris (izgovaralo se onako kako se pise), pa eto... nisu bile dvije.
    Mi imamo Iris, a jedna Erin Lorelai joj je bila najbolja prijateljica u vrtiću. .
    Sva djeca su nam rođena u SAD-u pa smo birali imena koja se jednako pišu na oba jezika, iako se ne izgovaraju isto.
    Iris mi čak zvuči ljepše na engleskom, ali kako da ju tu ljudi zovu ajris :D
    Još s tim mekim r.
    I moje ime mi je ljepše izgovoreno na engleskom (Sara).

A što se tiče duplih slova, zašto Hannah, ako se neće izgovarati Hena.
    Ili Emma, Ella, Vanessa, Patrick...to mi je u Hrvatskoj baš bezvezno kompliciranje života djetetu.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Moja se zove Lyra i zovu je i Lajra i Lira. Zapravo je Lajra ali pustam na volju svima jer mi nije bas vazno kako ju drugi zovu nego kako ju ja zovem,a ja ju ipak zovem najvise

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću se samo nadovezati na tvoj post i reći da moja ljubica mora svima govoriti da je ona Ela s jednim l jer ako to ne kaže redovno slijedi pitanje (dva ili jedno l?)...
    Moja se svima predstavlja Lilica hahaha i nitko ne kuzi kak se zove Lilica :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas valjda imam vremena, a imam i posla, al mi se ovdje više sviđa, pa bih se osvrnula na jednu misao..u sociolingvistici, a i drugim znaostima vjerujem, postoje često teorije o nacionalnom identitetu, pa se pitanje osobnog imena veže uz nacionalni identitet. Moje dijete ima hrvatsko ime, jer iako nemam neko super osobito mišljenje od državi kao pravnoj tvorevini, imam osjećaj pripadnosti, kakav takav koji mi još uvijek daje određenu dozu ponosa. Jedino gdje se taj moj osjećaj ispoljio na djetetu je osobno ime, jer sam mislila uvijek, ako će ići svijetom, živjeti na drugoj strani, neka barem zna otkuda je. (ne zove se Hrvojka, da ne bi mislili). Kod nas je trend stranih imena dosta u zamahu trenutno, pa sam pomalo i tužna što će neka imena zauvijek nestati, a u nekim crnim razmišljanjima, mislim si, zatrt ćemo i imena i jezik (ovo je too much, opriznajem). Pa onda imena s dva ista slova, npr. Stella...u našoj ortofrafiji nema duplih slova u riječima hrvatskog prijekla. Hoće li to znati pisati u školi, kod liječnika, na općini..? Hoće li dijete morati hodati državom i ponavljati - ja sam Stella s dva "L"?
    I tako..razmišljam naglas..
    Pa ne znam, samos am htjela reći svoje mišljenje. Plus, da kažžem, jer moram, politički nisam ni blizu desnici od koje bi se možda više očekivalo ovakvo razmišljanje.
    Ja se potpuno slažem s tobom. radih u stranoj firmi, bijah na konferencijama, ljepota je u različitosti i ponosu s kojim ljudi nose svoja nacionalno prepoznatljiva imena. Nisam upoznala niti jednog Indijca, niti jednog Kineza, a da ne govorim o Izraelcima koji bi bio zabrinut zbog neke moguće nespojivosti svoga imena i života u inozemstvu.

dakle, ja sam svojima dala "naša" imena, dapače i jedno ima pravo ime za babe šalim se, naravno.
    S jedne strane imamo poplavu troslovnih stranih imena, no s druge strane Cvite, Kaje, Ane i Mare ih prate u stopu

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tangerina ti si Tena?Ja imam Tenu i moj sin je rekao mama ali to je kao tenisice .Trebam li reci i da se u mom rodnom kraju govori patike :D.
    Uglavnom divno ti je ime
    Ja sam htjela Nevu....A u uzi izbor su usle Lota,Iris,Katja i Toma.
    I na kraju ispade Tena I sad svi misle sa je to zato sto smo rodom iz Slavonije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •