Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Ništa bitno. Jedna forumašica je drugoj napisala da je predloženo ime nakaradno, pa se raspravljalo je li to ok napisati ili ne... Ima toga i na drugim topicima, ali ovo je osjetljiva tema. Ja baš ne bih voljela da mi netko kaže da je ime koje sam dala djetetu nakaradno. Ali nema veze. Svi ovdje pišemo kako mislimo i vidimo stvari. Ali ponekad ne uzmemo u obzir da to drugima može krivo sjesti. Forumska komunikacija je drugačija od direktnog razgovora. Nema veze. Previše sam offt.
Nikad nisam napisala da je ime nakaradno. Za Lukreciju sam napisala da mi je to ime za bake. I Mira mi je recimo za bake, ali mi bolje zvuči nego Lukrecija.
Za jedino ime koje sam napisala da mi je baš bezveze je Zorka, a pogotovo u ovom stoljeću. Da se baka zove Zorka, ok. I TO JE MOJE MIŠLJENJE. Ne znam čemu toliko uzrujavanje oko toga šta je neka anonimna forumašica napisala... Ako je netko nazvao dijete Branka, a ja, netko totalno nebitan, napišem da mi je to ime za ljude od 50-te godine na dalje, i on se uvrijedi, ne znam tko tu ima problem.
Da se uvrijedim jer je netko napisao da mu je bezveze (izvučeno iz konteksta, ne citiram) ime Marie jer se ne piše kako se čita? A meni se to ime baš sviđa!
Čitam i ne vjerujem...