Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Problem s toplom vodom koje nema i predstavnikom stanara

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Problem s toplom vodom koje nema i predstavnikom stanara

ispričavam se što sam tu navrla, ali peru me dani pravednog gnjeva valjda

Dakle, mi smo u neboderu. predstavnik stanara nam je neki stari i bezobrazni prdonja koji ama baš ništa ne radi. pričuvu plaćamo i to je to. liftovi nisu popravljeni, stubište nije pobojano, fasada otpada u komadima, a njemu je glavna zanimacija pozvonit meni kad mi dijete spava da mi kaže da bacim vreću smeća koju smo izbacili van pred vrata do navečer dok muž ne dođe s posla, jerbo balkon nemamo.

ja inače nikad nisam prva bezobrazna i ne vičem ako me netko ne isprovocira, ali ovoga bih tukla, a tri put je stariji od mene

osim toga što nam liftovi skoro nikad ne rade, kad god netko nešto radi i zatvori vodu mi poslije toga nemamo tople vode. dakle, otvorim špinu s toplom vodom, van curi hladna koju ja plaćam kao toplu. i tako je bilo čitavu prošlu zimu. s*oljo neće pomoć, zvala sam ga malo prije jer se to isto dogodilo i na kraju je završilo tako da se ja derem na čovjeka preko telefona i stvarno mi je neugodno zbog njegove žene, ali definitivno je gnjida. on mislim, ne ona. onda mi je nakon što sam se počela derati dao broj telefona ljudi odgovornih za toplu vodu. Andar svima toplo preporučam da ih zaobiđu jer ni oni "tu ne mogu ništa, gospođo"

dakle, ja sad plaćam skupu hladnu vodu jer tople nemam, nemam s čim Svenu oprat riticu, pod u kuhinji ni kuhinjske daske i drvene noževe. i nikom ništa. šta sad? ja ću ih stvarno sve tužit (evo mojih zagorskih korijena), ali mi je nevjerojatno da mogu plaćati nešto što nemam i da za to nitko ne odgovara.

molim vas, neka mi netko pomogne ovako nervoznoj i očajnoj jer moram plaćat nešto, a kad to nešto ne radi, svi peru ruke. u hladnoj vodi

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •