Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: njega bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Moram komentirat što mi je danas patronažna rekla. Kako je najbolje djecu prati samo u vodi, bez šampona i guzu isto tako, nikakve maramice, jer se danas djeca rađaju osjetljivija nego prije Odakle joj taj zaključak?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Moram komentirat što mi je danas patronažna rekla. Kako je najbolje djecu prati samo u vodi, bez šampona i guzu isto tako, nikakve maramice, jer se danas djeca rađaju osjetljivija nego prije Odakle joj taj zaključak?
    tak i ja svoje perem a najmanji je prek godinu dana

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    u pravu je za pranje u vodi.
    ali nisu djeca osjetljivija, nego su svi ti proizvodi čista kemija, a pogotovo maramice. ja ih koristim u krajnjoj nuždi, tipa kad mijenjam pelenu negdje gdje nema tekuće vode. inače guzu perem isključivo pod mlazom vode, bez ikakvog sapuna. i kupam u čistoj vodi bez sapuna.
    ove starije naravno da operem sapunom ako su baš zmazane, ali ako su recimo samo znojne ne koristim sapun. često i sebe perem samo vodom, ine smrdim niti sam prljava niti sam bolesna, pa recite što hoćete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •