bili smo na individualnom razgovoru u vrtiću i jedan od uvjeta polaska djeteta u vrtić je bio da potpišem dozvolu za snjimanje djeteta tijekom boravka u vrtiću. bilo je šturo objašnjeno da to služi odgojiteljima u svrhu stručnog obrazovanja!?!sada, pregrmit ću to što svaka soba ima tv i kompjutor, ali razlog za snimanje djece po meni je glup a s druge strane nisam imala puno izbora. drugi vrtić koji smo dobili smo otkazali a ovdje sam stavljena pred zid. postoje i drugi načini da se prati razvoj i napredak djece.znam da možda nije primjerena usporedba, ali ni severina se nije snimala da završi na internetu. zaista sam osjetljiva na temu snjimanja djece.sada, sigurno ovdje imam roditelja čija djeca idu u taj vrtić. da li je to već od prije praksa ili je to krenulo od ove godine?naime, jasno su nam objasnili što su nam prava i dužnosti i čega se trebamo pridržavati. ali kada su oni u pitanju onda moramo potpisati i složiti se bez pogovora. sve ću preživit, ali ovo snimanje djece "mi ne sjeda".