moj sincic ima 5 mj.i 20 dana
.e uvjerili su me da mu moram poceti davati sokove. Inace ga dojim i mlijeka ima dovoljno. Sad, interesira me kad pocinjete davati sokove, kako to ide?? Daje se po rar zlicica svaki dan,par dana isti okus ili??? Upommooooccc
sad tek vidim da nista ne znam :?
([/b]

moj sincic ima 5 mj.i 20 dana
.e uvjerili su me da mu moram poceti davati sokove. Inace ga dojim i mlijeka ima dovoljno. Sad, interesira me kad pocinjete davati sokove, kako to ide?? Daje se po rar zlicica svaki dan,par dana isti okus ili??? Upommooooccc
sad tek vidim da nista ne znam :?
Odgovori s citatom
), ali znam brdooo djece koja ne vole piti vodu. Pijenje soka se povezuje s poremecajima u prehrani djeteta, ili pretilost ili neuhranjenost. Djecu treba nauciti da piju vodu, i voda je jedina stvar koju bi trebalo ponuditi djetetu za vrijeme dohrane. Ako dijete prvo nauci piti sok, a onda poslije toga mu se ponudi voda, ne vjerujem da ce bas biti odusevljen.... S obzirom da se sokovi povezuju s problemima u kasnijoj prehrani, mislim da je zaista najgori moguci izbor bas s njima zapocinjati dohranu.
i zalim za vremenom bezbriznog iskljucivog dojenja, pa ko sto kaze naslov pomozite:
Inače mi se čini da je u sezoni lakše pronaći i prepoznati nekakvo 'domaće' voće nego povrće, a uostalom voće raste na stablu a ne u zemlji. U knjizi JBP se jabuka kuha jer makrobiotika smatra da sirovo voće 'hladi' organizam, s čim bih se složila, a i općenito da voće baš nije dobra namirnica, s čim se ne bih složila. Ja kašice miksam na mali multipraktik, no čini mi se da većina cura ovjde uopće ne usitnjava hranu na taj način nego je eventualno samo zdrobe.