Ufff, prije nekih sat vremena smo se vratili sa hitne sa dijagnozom navedenom u naslovu i nakon obavljenog kraceg kirurskog zahvata.
Naime,sve je bilo ok do vremena za spavanje kad smo presvaleci naseg Petra vidjeli da mu je spolovilo nateknuto, crveno s podlijevom, a 2 sata prije toga dijete je plakalo i vristalo iz petnih zila. Pregledali smo ga od glave do pete - sve osim pelene jer je bio tek presvucen i sve je bilo u redu.Nakon pregleda u djecoj ambulanti zavrsimo na hitnom kirurskom, moje sunce je moralo primit lokalnu anesteziju ( sa samo 10mj!!!) i imat kirurski zahvat. Nakon ovog iscrpnog objasnjenja, ono sto mene zanima je sto tocno znaci ipredstavlja dijagnoza te dali sam ja kriva za to ili je ipak nesto urodjeno(jer mu je i tata imao slican problem kao beba ali manjih razmjera)?????
Kao terapiju smo dobili dolokain gel te nam je receno da stavljamo obloge od Acidi Borici 3% pri cemu on trpi jaku jaku bol i jednostavno ga nemogu tako mucit.
Bila bih zahvalana svima ako imaju kakav savjet ili pouku izvucenu iz slicnog iskustva.