Results 1 to 11 of 11

Thread: štetnost zračenja kod bežične internet veze?

Default štetnost zračenja kod bežične internet veze?

Doma koristim bežičnu internet vezu i crveni indikator konekcije mi je ravno ispred trbuha?! Prilikom te instalacije moj kompjuteraš na poslu mi je rekao da on izbjegava sve te bežične stvari po kući jer imaju štetna zračenja. Imate vi kakva saznanja po tom pitanju i koliko vremena provodite na net-u ukoliko imate taj tip veze?

ista stvar, samo mi je router (valjda) malo dalje...
    ima pro et contra, ali... blagodati interneta nerado propuštam

Dodirko's Avatar

Mislim da te to ne bi trebalo zabrinjavati....

Veći je problem ako prijenosno računalo držiš na krilu a pogotovo muškarcima je to zabranjeno.

manal's Avatar

koki, slicno sam i ja bila pitala na pocetku trudnoce. pogledaj ovdjehttp://<br /> http://www.roda.hr/fo...138&highlight=
    sto su mi cure odgovorile. mi smo kod kuce onda iskljucili w-lan.

ma cijeli svijet zrači. kad sam rodila, toliko me to paranoiziralo da tv nisam palila danima.

sad baš upravo dojim. moraju se naviknut bebci, zračit će se cijeli život.

mici85's Avatar

imam w-lan i laptop na krilu zadnjih godinu dana, w-lan po cijelom fakultetu, w-lan po knjiznici, po dosta kafica, i mislim da to nema nikakve veze. tv zraci, kompjutor zraci, mobitel jos vise... zapravo je sve stetno...sve to u pravilu smeta ali cinjenica je da smo time okruzeni i vise bas i nemamo izbora..

Tincha's Avatar
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Mislim da to nije ništ više štetno od mobitela. Ne može se to zračenje više izbjeći.

baby_eve's Avatar

Quote Originally Posted by Tincha
    Mislim da to nije ništ više štetno od mobitela. Ne može se to zračenje više izbjeći.
    potpisujem

ne treba pretjerivati sa zasticivanjem djeteta u nekim stvarima. Ne mozes ga izolirati od toga kada rodi. Sve i da iskljucim svoj wlan ima ga barem 20 susjeda oko mene

budući sam stvarno na kompu (zbog trenutnih aktivnosti) 24/7, zanima me ako znate kako se zove i gdje se može kupiti neka zaštita za stomak?

momze's Avatar

imam wlan vec nekoliko godina, ali mi nikada nije palo na pamet (i dok sam bila trudna) da bi bio stetan. :/
    ako vam je modem pored vas ne kuzim sto ce vam bezicna konekcija, spojite se preko zice. meni je wlan potreban da mogu sa laptopom izaci u dvoriste, na terasu, u drugu sobu... ako stalno sjedim za stolom, onda moze i zica.

no, ne zaboravite, posebice ako zivite u zgradi, da vasim stanom prolaze bezicni signali drugih stanara, tako da ne znam koliko ima svrhe da iskljucite vlastiti ... :/

saska7's Avatar

evo jos jedne slicne rasprave na temu

laptop u krilu?