imamo vam lijepu novu fasadu. svijetlozute je boje i ljeti je moje dijete odlucilo kucu potockati flomasterom i istockala je nekoliko povecih tocki (na vanjskoj strani tako da cijeli svijet to vidi) - nekako smo obrisali - ostala je jedna tocka - ta se ne da. razgovarali smo, vrlo razumno, sudjelovala je u ciscenju, i bili smo tako sretni sto smo to kulerski odradili.
ali ne lezi vraze, ona je uzela roze sljokice pa je kod staklene stijene posljokala dio zida, onako bas da se vidi, rozo pa na sljoke. to se nije dalo nikako oprati - jos stoji. opet smo razgovarali, objasnjavali pokusali oprati zajedno (to bi bile one logicne posljedice) i mislili smo - jednom je jednom, al dva put je dva put, mora da je sad upalilo.
kad danas :shock: :shock: :shock: dolazimo mi s posla i imamo sto vidjeti ogromna crna fleketina i jos jedna manja bulji u nas. cim smo skuzili, ona je poblegla iza kuce, pa ju je mm zvao, zazivao, dozivao njezno pa manje njezno pa se derao...ja sam s terase psovala i proklinjala sve po grckoj i rimskoj mitologiji... ona se je uvukla u kucu (pored bjesnog mm-a) i rekla: kaznit cu se sama, idem u sobu.
ja sam ribala i ribala, cetkicom za zube skinula nekih 90%, a onih 10% jos se bitno vidi - to cu sutra.
mm je otisao za njom u sobu (skulirao se i bio samo uz nju)- ona je malo plakala, zatim se zavukla u krevet i rekla - ja sam samo htjela vidjeti sto ce biti.
onda sam dosla ja i valjda drugi put u zivotu rekla - kaznjena si, nema tv-a danas. i onda je ona svima se ispricala, rekla da joj nista ne moramo reci da ionako sve zna, da je kriva, ponudila svima cokoladu kao ispriku i rekla...
...joj kako super niste ko tata i mama medvjedic pa da dobijem dvostruku kaznu ili tjedan dana bez televizije (to iz one knjige o medvjedicima koji spvaju kod prijatelja). necu vise...
...da mi je samo znati, hoce li ili nece?
...jesmo li trebali stroze?
...drugacije?
...kaze moj otac, nije krivo dijete, nego vi...jesmo li?