Citiraj Juroslav prvotno napisa
jedna zanimljiva knjiga za ovaj forum (kopiram iz newslettera, još ju nisu stavili na web-stranicu):

Sheila Kippley
DOJENJE I KATOLIČKO MAJČINSTVO

U ovoj praktičnoj i korisnoj knjizi Sheila Kippley iz majčinske perspektive nudi razmišljanja za majke koje doje i koje žele naći duhovnu potporu i ohrabrenje u svojoj prevažnoj zadaći. Osim što obrazlaže duhovnu dimenziju dojenja, autorica također donosi i mnoštvo znanstvenih činjenica koje potvrđuju višestruke pozitivne učinke dojenja, kako za djecu i majke, tako i za cijele obitelji.

Svojim sadržajem i postavkama te nizom vrlo praktičnih savjeta knjiga promiče jedinstvenu ulogu i povlasticu majčinstva, pri čemu dojenje zauzima važno mjesto.

Meki uvez, 12 x 19,5 cm, 160 str. Redovna cijena: 45 kn, a za članove kluba Verbum 40,50 kn.
Joj da mi je bar ovako nešto bilo dostupno prije 22 mjeseca.
Spasilo me to što nisam imala niti mrvicu sumnje da je majčino mlijeko Bog pripravio za dojenče putem svojih zakona koji su vječni.
Svaku poteškoću u vezi dojenja prinosila sam Svevišnjem i žarko molila da ne posustanem. (Bože, kad se sjetim tih dana ).
A ovaj forum mi je pomogao praktičnim savjetima i iskustvima mama koje nisu posustale.
I evo nas - punih 22 mjeseca još dojimo - moj Ivan i ja.