ivana nisam citala Tajnu pa ti ne mogu napisati bas neko misljenje osim opcenito da ja osobno u takvim knjigama ne pronalazim bas neki poticaj na duhovni rast (nema veze sad jel knjiga sinkretizam ili iz neke druge religije, obicno volim citati razlicite stvari koje ce me natjerati na razmisljanje ili promjenu no za ovu knjigu sam od nekoliko osoba cije misljenje cijenim cula da je bezveze pa se nisam ni odlucila ici citati)

moje je iskustvo da sve sto se predstavlja jednostavnim (npr. samo jako zeli pa ce se i dogoditi) nije bas najbolje za dusu - rast u vjeri za mene je iz osobnog iskustva povezan s dusevnim propitivanjem, sumnjama, kusnjama, odricanjem , puno molitve i dugim trazenjem, a ne gotovim rjesenjima

sto se tice kupovine raznih proizvoda i time financiranja sotonizma - to je jedan prastari mail koji godinama kruzi okolo, a za kojeg je dokazano da je izmisljeni hoax (vrsta mailova s laznim informacijama tipa dobili ste na lotu u zimbabveu i slicno) - u medijima je vec puno puta pojasnjeno i prikazano da to nije istina
isto tako, Oprah nije clanica Scijentoloske crkve nego jedne male protestanstske crkve

ali opet, ja mislim da to nisu vazne stvari s kojima bi se trebalo opterecivati - ako radis na svojoj vjeri, ako je tvoj pogled usmjeren na dobro, a ne na zlo, ako si posvjescujes zastitu koju ti daje Bozja ljubav onda se nemas cega bojati