Citiraj pujica prvotno napisa
kako ce se osijecati neki stovatelj i sljedbenik Sai Babe na ovaj tvoj post?
Isto kao što se ja kao alternativka osjećam kad Ljiljana piše o Nečastivom u kontekstu homeopatije i alternative: uvrijeđeno. Što se kosi s pravilima foruma, na što bi trebali reagirati moderatori, ali navikla sam da se takvi ispadi događaju i toleriraju. No, to mene osobno ne sprečava da reagiram jer Ljiljana širi laž i neistinu. To što je u kontekstu njene vjere i shvaćanja ne opravdava je da na tako ogavan način piše u svojim postovima o alternativi. Ne zaboravite da je forum javan i da će netko sve to moći pročitati i da bi se, kad bi ovdje svratile, sve korisnice npr. homeopatije osjećale jednako kao ja.

Ljiljani osobno savjetujem da posjeti podforum Potpomognuta oplodnja i tamo priča o tome kako je alternativa magija, da malo virne na Djecu s posebnim potrebama pa roditeljima objasni da pomoć za svoju djecu ne traže izvan Crkve, da svrati do Prije začeća i fitoterapiju zove "predavanje Zlu". Sakrivena u kutak Odgoj u duhu vjere nije toliko opasna. Neka malo svoju rabotu proširi izvan njega pa da vidimo što korisnice alternativnih metoda liječenja misle o tome.

Muka mi je od tolerancije laži i dezinformacija, a za to nije kriva Ljiljana i slične nego osoblje foruma.