http://www.katolicki-odgoj.com/

kad je Emanuela imala 5,6,7 mjeseci mogli smo komotno ići s njom na misu, ona bi ili spavala u kolicima ili slušala zbor mladih kako pjeva, mahala im, igrala se igračkom, sada nema šanse, prošlu Nedilju je MM išao sam, A predprošlu je morao izaći s njom izvan crkve, trčala je, smijala se, i vrištanjem dozivala ljude koje je nisu gledali i tome se smijala..U Međugorju nije izdržala ni oko Crkve.Ali zato poslije mise, ona voli gledati kipove, križ, ljubi Bogu, u Među. je išla do onog križa koji plače.obožava ljude, svima se smije, maše, pruža ruke, tko da smo u Među. upoznali pola Svijeta zahvaljujući njoj

Većenom ja ne idem na misu, iako ima 16 mjeseci, još je dojim, pa i kada je misa uvečer njoj se tada spava a bez sike neće spavati...do kada ćemo tako ne znam???????
U jesen opet poćinju mladi svirat većernju misu, a ona obožava mlade, ples i pjevanje, pa ćemo ponovno pokušati ( pjeva Amen, Aleluja slatkica), amožda joj bude zanimljivo ako se ja ponovno vratim u zbor, mada ne vjerujem da bi ona sjedila u Crkvi i gledala mene kako pjevam :/
Od 8 godina pjevam gotovo neprestano u Crkvi ili u Duhovnim bendovima i otkada sam rodila to mi jaakoooo nedostaje , nekad mi bude tako teško kada ih čujem da pjevaju, da se rasplačem, jesam li sebična????