Citiraj klia prvotno napisa
Mc Grubi, s tvojim se rečenicama mogu složiti, ali me zanima kako si tako sigurna da neki tebi nepoznat npr. bioenergetičar svoj dar stavlja baš potpuno u službu dobra?

A ipak se u takvom liječenju izlažeš njegovom duhu (koji možemo shvatiti kao nekakav prijenosnik dara). Ni jedan čovjek nije posve čist, najveći sveci i monasi (koji su ponekad imali ove darove i služili se njima po potrebi) govore o vlastitim grijesima.

Možeš li vjerovati čovjeku koji naplaćuje darove?
(Nemojte sada usporedbu s liječnicima, nije isto.)

Inače, Isus je zapravo vrlo rijetko iscjeljivao, u nekim Evanđeljima možete vidjeti kako to čini prilično nevoljko. Imao je jako dobar razlog za to.
poznavala sam bioenergetičara, pomogao je nekim ljudima koje znam, ja sam odbila njegovu pomoć , svoju "moć", "sposobnost" je izgubio kad je poćeo naplaćivati svoj dar (zanimljivo, zar ne?)

ja sam ti protiv reikija (rođakinja se time full bavila, pa sam i nešto upoznata) jer se bioenergija koristi kroz drugog grešnog čovjeka, time je podložna zlouporabi

bioenergija je tu, kao činjenica
kad se energetski prolazi kroz naše tijelo zablokiraju , krenu bolesti napadati organizam
postoje vježbe (thai chi) ili yoga (vježbe ne teorija) koje pomažu pokretanju zablokirane energije, dovode sustav u ravnotežu
pa to može biti i hobi vrtlarstvo

kad naplačuješ darove onda si trgovac, a trgovcu nije za vjerovati

ne mogu sad puno se javljati , kasnije