Ti ideš na ljetovanje i to traje,koliko,7,10 dana?A zamisli kako je nama koji živimo 50 m od mora i čitavo ljeto(koje nama počinje krajem 5. uglavnom) svaki dan idemo na plažu.Ja imam troje malih kupača i obožavatelja mora i plaže,imamo hrpu opreme,od peraja,maski do igračaka,kolutova,rukavica,napuhanih morskih pasa,hobotnica

...Pa ti to kod nas otprilike izgleda ovako

rvih 5 puta nosimo većinu od ovih stvari a nakon toga ono najnužnije.Nema šanse da ja sve to vucaram sa sobom a njima se neda.Tako da na kraju nosimo tri šugamana,nešto za pojesti,vodu i koju sitnu igračkicu za najmanjeg.Eventualno oni uzmu svaki svoju masku i peraje.
Inače sama priprema za plažu traje sat vremena,dok se namaženo, dok skupimo stvari, obučemo se...a onda dođemo tamo i počinje ludilo. Veliki bi u dubinu(stariji dobro pliva,sestra mu je tek naučila),mali bi malo u pijesak, malo u more,malo bi kući, pa mu je ledeno more, uglavnom trči okolo, ja za njim da ne upadne u more.
Sve u svemu, negdje u sredini ljeta dođe mi da se odselim u Zagreb a na kraju ljeta se osjećam ko da sam 3 mjeseca provela na prisilnom radu negdje u pustinji
Što mi najteže pada,muž skoro nikad ne ide s nama pa sam sama s njima a ja obožavam roniti.A uz njih ne uspijem se ni okupati kako treba.