Mi ne idemo tamo gdje nema debelog hlada.
Čitam ja vas i divim vam se i ježim se uz put.... - od dnevne seobe iz apartmana na plažu, s plaže u apartman i tako dva puta?

Mi dođemo na plažu, stacioniramo se i ne mrdamo do 19 sati. Svi obožavamo more i to kratko vrijeme koliko smo tamo koristimo svaki sat. Onaj sat kad žeže mi si svi kolektivno odspavamo u tom istom debelom hladu, gore spomenutom. Kome se ne spava, šeta po kampu, pase oči na tuđu opremu, (MM, npr.) ili cuga nešto u bircu na plaži. Puno čitamo, igramo društvene igre ili se svatko zabavlja svojim mislima. Tako provodimo vrijeme za šabana. Onda kad vi po prvi ili drugi puta stižete na plažu, mi vas dočekujemo u plićaku.

Cjelodnevna plaža je nekome smrt, znam to, ali meni je samo utoliko što moram upotrijebiti svu svoju pamet da nam izorganiziram nekakvu laganu povrtnu klopu koja se da ponijeti na plažu, a ne iziskuje stvaranje cirkusa uokolo. Tako da nekada klopamo i u restaču na plaži.

Što htjedoh reći? Pa vučemo poprilično stvari, luftića, ručnika, svega da ne nabrajam, ali tješimo se da naša čerga prolazi plažom samo jednom

Eh, da, tako je bilo... od prošle godine ljetujemo u kampu i konačno provodimo vrijeme onako kako smo oduvijek željeli, čak i spavamo na obali. PREPOROĐENI SMO!!! Da, vičem.

Sramežljiva, ajmo kampirati!?