Citiraj Sramežljiva prvotno napisa
Prvi put ove godine ljetujemo u proširenom izdanju (u hotelu) i, bože, kako se toga pribojavam... Imam osjećaj da bi se sve moglo pretvoriti u tešku gnjavažu - ono, muž i ja živčani, oznojeni, djeca cvile zbog nekih banalnih razloga, loptu na napuhavanje odnosi more u daljinu, vjetar šeširiće, bebina kakica pluta u plićaku, ručnik pun borovih iglica, mravi napali zgnječene i skuhane breskve u vrećici, dolazimo zadnji na večeru ili doručak, restoran već zatvoren, a čak i ako se uspijemo dočepati hrane, beba je razbacuje poput vatrometa i po okolnim stolima... Znate o čemu pričam?
Nemam ti što pametno reći jer imamo malu bebu i zasad "plažognjavaža" prolazi OK (osim što je prošli vikend MM u stilu Veljka Rogošića isplivavao kilometre - sat i po plivanja - pa me iznervirao jer sam bila sama s bebom, njega nije bilo na horizontu jer je plivao do svjetionika i nazad, a trebalo mi je na wc - za idući vikend moramo spakirat vazelin (protiv trenja ruku u pazušne jame kad se isplivavaju kilometri )). Mogu ti samo uputit kompliment jer je ova skica preduhovita i priznat da od zadnjih nekoliko tvojih super tema otvaram svaku tvoju temu jer je svaka duhovita i zabavna .