Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 104 od 104

Tema: koliko poskupljuje struja?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da smo generalno naj.....grabusili .

Počet ću sadit povrće po balkonu i držat 2 kokoši za jajca.

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sjećam se i ja dana redukcija kad sam učila pod svjećama.samo onda si znao nema struje i gotovo,a danas si moraš sam reducirati sve.samo koliko god mi reducirali sve jednostavno ne možeš jer sve poskupljuje.ljudi se snalaze na sve moguće načine.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi račun od struje dijelimo sa svekrvom i muževim bratom i njegovom obitelji.Inače bi štedila struju

A jednog dana kad budemo imali svoju kuću neću bit ovako rasipna.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Ali mene muči veš mašina. Jeftina struja je od 10 navečer do 6 ujutro. A ja, kao što rekoh, vrlo često zaspim, skup s Leonom, u pola deset. Sve da i dočekam deset sati i upalim mašinu, nema šanse da se držim budnom dok opere i da još to objesim. Znači stajal bi mi veš do popodne kad dođem s posla.
    Klo, pa napravis isto kao sto radis sa sudjem - sve pripremis, i stisnes gumb u 22, i objesis ves ujutro prije posla. Jedini problem je ako ti vesmasina dize jako veliku buku.

Mi smo usli u razred do 3000 kWh godisnje, znaci povisenje potrosnje 10%. :D

S obzirom na to da se radi o kuci sa tri stana, u kojoj je grijanje iskljucivo na struju, a tek sad smo uveli u jednom stanu kombinirani stednjak - super smo prosli.

Doduse, mi nismo tu cesto, tako da ni ne mozemo jako puno potrositi.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •