evo, budući da mi je topic na kojem sam vas bila pitala razna pitanjca o pripremi vjenčanja istekao, otvaram novi da vam pokažem slikice kao što sam obećala
bilo je zaista prekrasno, bajkovito...
krenulo je bilo neko čudno vrijeme par dana prije subote i već sam mislila da će nam pokvariti doživljaj, ali u subotu je zasjalo sunce i stvarno je bilo kao iz bajke.
svećenik je bio stvarno super, bio je uzbuđeniji od nas, ipak je prošlo dosta godina od kada je zadnji put nekoga vjenčao..
Na kraju je rekao nešto što me oduševilo, a vezano uz mog sina - rekao je da nemaju svi tu sreću da im vlastito djete prisustvuje na vjenčanjui zamolio prisutne da nam zaplješću. ajme i sad mi suze napune oči.
Skupilo se svih 16 mještana, jedan barba nam svirao mjeh na izlazu iz crkve, savršeno!
Nakon vjenčanja smo išli u konobu odmah do, kamene kučice, drvene klupe i stolovi nasred ulice, ma milina. Svi smo ponjeli neke instrumente pa je tako moja nanica svirala flautu u crkvi (love me tender) a našla se tu još i harmonika, tam-tam, neke afričke udaraljke, frulice... samo mi je bratić s dijiridoom jako falio
Inače super mi je bilo vidjeti svu našu malu familiju na okupu, a da nije sprovod u pitanju (bratić i sestrična s obitelji su jedini izostali nažalost)
eto.. eh da, japanke su ipak na kraju bile zamjenjene rimljankama![]()