Super, super slikaOriginally Posted by maria71
čestitam![]()
pekrasni ste i čestitam![]()
![]()
![]()
![]()
ajme, sun, ne mogu te prestat gledat, prekrasna si![]()
prelijepo vjenčanje, prekrasan sinčić...ma sve...![]()
čestitam vam!
hvala svima na lijpim komentarima![]()
eh da me sad tek vidit, kratke kričavo naranđaste kose![]()
Sun, preprekrasno!
Tvoje vjenčanje je još bliže mojem idealnom no što mi je bilo vlastito. Samo što su moje zamišljeno idealno cvijeće bile ivančice (ali nisam ih imala).
Sad te pokušavam zamisliti s novom frizurom u istim situacijama.
Dojeća mlada je fenomenalna!
eh sad kad si spomenula ivančice (to su margerite, jel tako?)
to je trebalo biti cvijeće i za buketić i za vjenčić, to je bila prva ideja. Ali onda malo po malo sam skužla da mi je kamilica idealna jer je manja, prekrasna, ima sva ta neka smirujuća svojstva... nekako sam se za nju odlučila. I pazi sad: krenuli mi na cres, ukrcali se na trajekt (4 auta, lukas,MM i ja sami u našem, a moji su svi već bili na cresu dan prije). I pređemo preko, vozimo se i nedgje poslje Belog meni sila piškiti i kažem MM-u (ah kako s sad bahatim s ovom skraćenicom) da stane da se popiškim. Naravno on zaustavi nakon par metara na nekom ne baš prikladnom mjestu za ženskice (još posebno za jednu mladenku hihi, ali ja šretrčim na drugu stranu, našem neku graju i kakti sklonim se iza nje. I dok sam tako čučala i piškila pogledam na drugu stranu i skužim da su svuda oko mene margherite, baš ono pravo polje puno tog predivnog cvijeća - žao mi je samo da nije bilo nikog da me slika onako kako čučim usred tog cvijeća u bijeloj haljini s vjenčićem a glavi.. Nabrala sam ih malo i dala mom tada budućem... I kad sam krenula van iz graje prema cesti naišao je neki autu u njemu dvije ženske koje su tako super blenule u mene da je to bilo za riknut od smijeha. Mahale su mi oduševljeno a poslje sam si mislila koji je to njima morao biti prizor - odjednom usred ničega iz grmlja izlazi vila
![]()
ajme pišem kao kuboj, sve punogrešaka.. ne zamjerite, mrak je u sobi, lukas spava pa nabadam a prebrzopleta sam da bi pregledala..
Originally Posted by Sun
![]()
ovo je vrlo slikovit opis.![]()
a bas si i bila ko vila!![]()
Sun, prekrasno
skoro sam zasuzila
a slika favorit mi je definitivno cica i juha!
Sun![]()
Što da kažem... sve znam....
Prekrasno!
Jesam li to dobro vidjela i dragog Don Dinka iz Orleca?
ja slike ne mogu vidjeti.ne znam zašto. pokušat ću kasnije ponovo.
sun,![]()
predivne slike, čestitam, a na skupnoj vidim svoju dragu prof.filiozofije
Čestitke od srca!![]()
![]()
i moju najdražu i jedinu kumu
hvala na čestitkama
Čestiam i prrekrasno je bilo!
Drugačije i jako lijepo!
A pas i pučina, vauuuuuu
![]()
Prekrasno
.
Atmosfera podsjeća na filmove tipa Mediterraneo ili Il postino.
Skoro mi je došlo da se ipak udam![]()
prekrasno!!! vjenčić u glavi, lubenice, pogled na more... prava bajka...
nisam ni skužila do sada da si stavila fotke, tj. ne bi ni skužila da me skviki nije uputila,inače ne zalazim na ovaj dio foruma![]()
Sun, prekrasne fotke sa prekrasnog vjenčanja (baš se iz fotki kuži ljubav i romantika) prekrasne familijice!
![]()
I bit ću dosadna kao i druge te reći da mi je zadnja fotka..onak...frikovski fantastična!!! Mladoženja čavrlja sa nekim, dok njegova mladenka ležerno doji svojeg todlera i klopa zakašnjelu juhu...![]()
Sun, stvarno si bila prava vila! Čestitam na divnom vjenčanju, stvarno je sve izgledalo kao u nekom snu, Lubenice su fantastične! Teško je izdvojit neke fotke, ali ipak moram zadnju!![]()
baš kao iz bajke!
prekrasni ste svi, baš svi!
i sve slike, ma ne mogu niti jednu izdvojiti.
kričavo narančasto jeeeee :D
![]()
ovo je po meni krasno vjenčanje, bez parada i kiča
čestitam, krasni ste svi, baš ko da je iz nekog drugog vremena![]()
čestiteke od srca!![]()
![]()
:D
bili ste lijepi, a ti posebno!
sve su slike lijepe, a posebno mi se sviđa dojenje!![]()
I mene, stvarno predivno. Vjenčanje iz snova! Prekrasne slike.Originally Posted by anima
![]()
prekrasne fotke. Bas sam uzivala dok sam ih gledala.![]()
Vjencanje iz snova.Ne znam da ste mogli to ljepse i romanticnije izvest. :D
L. je prekrasan, a fotka sa dojenjem je za kakvog svjetskog magazina.
jedino mi nije jasno gdje su Lubenice. Prekrasno izgleda, pa me bas interesuje. Sta cu kad sam Bosanka pa ne znam gdje je to![]()
sta sam puta ovo prekrasno napisala![]()
aaaaaaaa! vjencic od tratincica!![]()
buketic od kamilice! lubenice!![]()
mama i sincic papaju juhicu(kad moj maleni trazi dojiti, MM cesto zna reci: "vrijeme je za juuuhicuuuu"
)
haljina(to si dala sivati, ili si kupila? gdje?)
vsamo da vas malo ispravim, vjenčić je baš kao i buketić od cvjetića kamilice
haljina je kupljena u jednom butiku u masarykovoj (zahvaljujući jednoj dragoj forumašici)
a Lubenice su na Cresu
hvala vam svima na čestitkama i lijepim +riječima, baš mi je to sve milo čitati![]()
Predivno ... ne mogu oci odvojiti od vas
zadnja fotka mi je definitivno najbolja!!!
a ti si mi prava vila![]()
Čestitam!
Slike i ti i tvoja obitelj ste divni!
Moram reći da ti je vjenčanje bilo tako prirodno i spokojno....tako ga ja doživjeh!![]()
Skoro nisam videla nešto lepše nego ove tvoje slikice.
Čestitam od![]()
Fenomenalni ste svi, a malac koji coka je![]()
Jel samo meni TM liči na Antonia Banderasa?
Inače MM snima vjenčanja (Međimurke,Varaždinke),tak da sam se nagledala svakakvih,ali tvoje vjenčanje me skoro rasplakalo od nježnosti i spontanosti kojom isijava....Čestitke od srca!