Jako, jako dobar stomatolog, privatnik ali ima ugovor sa zdravstvom i ne plačaš ništa.

VESNA ŽUTIĆ Makisimir, Čikoševa 3

Kad je moj sin nakon pola sata na stolici s početnog ok može na kraju sa negacijom (s time da nam je doktor kućni prijatelj i uvijek je sin s nama kad idemo i mi) sišao i rekao da neće popravljati zub; jer doktor je išao polako pitajući ga jel hoće ovo ili ono, ovak ili onak, sin je i sam skužio nesigurnost, a ja mu sufliram da nek počne već jednom, a onda sam mu ja rekla istinu ili popravljamo zub ili (što bi stvarno i morali) vadimo zub u bolnici gdje te uspavaju.
zubar ma nemoj ga plašiti, na što je moj sin rekao ajmo popravljati zub., i sve što sam mu rekla bila je istina .

Odmah smo se otpisali i otišli Vesni, ma legenda je žena, zafrkantica i ona pita ali ne s dinstancom, sigurna u sebe, i kaže sada ćemo raditi to i to a ne hoćemo li raditi to ili to i naravno da bu dijete reklo NE.

Pa kad je moj sin sam odlučio pozvati nju da mu izvadi zub jel ga živcira što se miče, namazala mu vaticom oko zuba izvadila ga i stvarno ga ništa nije boljelo samo ga je malo trznulo dok ga je čupala.