Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: molim dobre linkove o trudnoći, porodu, majčinstvu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno molim dobre linkove o trudnoći, porodu, majčinstvu

Ako nisam stavila topic na dobro mjesto molim mod. da ga premjeste.

Dakle, prijateljica mi je u dvadesetom tjednu trudnoće. Sve teče super, osim što ona nosi malignu bolest. E sad, budući da je presretna i kako nema Internet, iz malih knjižnica kupi jugoslavenska izdanja o trudnoći i dojenju, molim ovim putem sve, a pogotovo Apricot i društvo koje je radilo na "onoj" knjižici (btw. kako se ona na kraju zove???) da da neke korisne linkove o trudnoći, porodu, dojenju, prvim mjesecima... Planiram joj sve to isprintati i uvezati da bar bude opskrbljena točnim informacijama.

I da, pogotovo trebam laktaciju nakon carskog jer je to vjerojatno jedina opcija s obzirom na bolest, a fascinirana je našim sisanjem. Uvijek komentira da mišica blista u licu zato što sisa.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja NIGDJE nisam našla toliko informacija, iskustava i dobrih savjeta kao ovdje (na portalu i forumu). A pročešljala sam net... Mogla bi joj isprintati tekstove s portala, zanimljive topice...
    Još jedna meni draga stranica: http://www.askdrsears.com/
    Želim sve najbolje prijateljici, neka rodi zdravu bebu, pobijedi bolest i uživa u majčinstvu i sjajnom ličeku bebe nakon cikenja!

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osim Rode, meni je referenca:
    www.mothering.com

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je super knjiga od penelope leach: vase dijete.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala! Htjela sam ja sama isprintati i neke tekstove s drugih portala i foruma, osim Rode, ali me strah, s obzirom na masu netočnih informacija. Anchi, hvala ti, svi se nadamo da će sve super proći, ona čak nema ni mučnine, momak (?) se rita, a bolest... Tu samo Bog može pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •