Uopće ne znam kako da vam opišem što mi se događa, ali evo probat ću jer sam jako zabrinuta.
Prije par godina doživjela sam veliki stres na poslu, tako da sam jedan dan bila totalno dezorijentirana, imala strašnu glavobolju, tako da su me čak slali i na ct glave. Ali to je prošlo svi nalazi su bili ok, i jedino što su rekli je da je od stresa.
Nakon toga imala sam par čudnih epizoda, nekakav doživljaj već viđenog koji u meni stvara osjećaj da ću umrijeti :shock: , val topline koji se širi iz utrobe, glavobolja, nedostatak zraka...... Ma još puno toga osjećam u tom trenutku kad me to obuzme, ali ne znam kako bih vam to objasnila.
Uglavnom sad mi se to ponovo počelo događati, makar nisam baš pod nekakvim stresom i užasno me to straši.
Uglavnom malo mi je glupo doći doktoru i reći, znate ja imam nekakav odvratan de ja vu feeling i mislim da ću u tom trenutku kad mi se to događa umrijetiČovjek će me vjerojatno momentalno strpati u ludaru
Zato vas molim, ako ima neki dobar psiholog ili psihijatar neka mi se javi sa objašnjenjem. Možda su to napadaji panike, ali uslijed čega se oni manifestiraju.
Stvarno ne znam koji bi bio razlog, doma je sve ok, znači obiteljski život je skoro pa idiličan, na poslu jedan dan više živciranja, drugi dan manje...
Inače ja sam od malih nogu opterećena smrću, boleštinama i užasno me sve to plaši (ali koga ne) i stvarno ne znam zašto mi se ovo događa.
A osjećaj je zaista, zaista intenzivan i užasan......Tako da sam stvarno paralizirana od straha.