-
oooooooo,napadaji panike...moj najbolji prijatelj od prije par godina
riješila sam ih se...ne daj bože nikad više osjetiti takvo nešto.
a kako sam ih se riješila? pila sam antidepresive(seroxat) 9 mj.,ostala trudna,bacila tablete i poslije nikad više nisam imala napad panike.
ali.....nakon par mj.poslije poroda zaglibila sam u strah od bolesti ilitiga hipohondriju-bila sam uvjerena da umirem,da imam rak želuca,pa da imam rak debelog crijeva
nije mi se više dalo zahebavati sa tabletama i krenula sam na psihoterapije kod privatnice
žena je fantastična mada za te pare mora i biti :/ ...sve mi je objasnila kako je do toga postepeno dolazilo,što se dešavalo u mom organizmu,zbog čega je kulminiralo.....
i ono najvažnije od svega-draga moja,imam savršen život,ostavrujemo si sve ciljeve malo po malo,imam troje žive,zdrave i predivne djece..ali,kvaka je u mom djetinjstvu-nikad nisam imala nikakav odnos sa starcima,mama mi je umrla prije 5 godina a živjela sam u nadi da će se naš odnos promijeniti
...naravno da je s njom umrla i nada za onime za čime sam se veselila godinama 
sad sve to lijepo polako rješavam psihoterapijom,pokušavamo doći do srži problema i ja sa osjećam super,to je najvažnije.
riješila sam se knedle u grlu,riješila sam se vrtoglavice uzrokovane psihom,riješila sam se pretakanja po crijevima,bolova u želucu koji su bili zbog stresa....živim punim plućima
i tebi od sveg srca želim isto ali se moraš pokrenuti-kreni od dr.opće prakse,idi vadit krv obavezno i za štitnjaču,daj stolicu i mokraću na analizu...ako bude to sve ok,znaš šta ti je 
tako sam i ja napravila...svi nalazi super jedino je bila bakterija u glavi 
i organizam na stres ne reagira odmah....kod mene su prošle godine i godine shanja u životu prije prvog napada panike
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma