Drage moje cure, ja Vam se divim kako ste pune života!!!
Budući da sam nova članica željela bi Vam reći nešto o sebi.
Već godinu dana pokušavam zanijeti i ništa, pila sam 2 god. bebi pilule i prestala prošle god u 6 mj. Operirala sam ciste na jajnicim prije 3 god u petrovoj i sad imam jako velikih problema zbog svega toga.Obavila sam sve pretrage kod svog ginića i poslao me u petrovu na cef.Bila sam kod docenta i čim je pogledao moje nalaze i spermiogram od zaručnika rekao je da je to za IVF. Naručena sam za 5 mj 2009.
Molim Vas možete li mi objasniti što je to, kako se to radi,... Zapravo, molim Vas da mi sve objasnitejer se jako bojim svega toga, a najviše da neću moći imati djece....Hvala puno

Hvala puno
Odgovori s citatom

! Dobrodošla i čim prije ošla na trudničke forume. Koja ti je tvoja dijagnoza? Kako misliš da zbog operacije moraš na IVF? Jesi sigurna da je to razlog - vjeorjatno si imala laparskopski driling i PCOS? Da bih ti išta pametno savjetovala i rekla trebala bi mi tvoja dijagnoza točna, plus tvoje točne godine (muževljeve nisu toliko bitne jer se tih par potrebnih spermića lako dobije u postupku, najkritičnije je da žena ovulira i bude pravilno stimulirana, a najveći kunst je da se oplođene jajne stanice prime za maternicu, tu doktori nisu baš sigurni zašto to nije uvijek slučaj - tu IVF zna zaštekat jer većina dođe do embrija. Računa se da 25-30% parova uspije već u prvom IVF-u. Ovako ću ti zaželit sretno i poslat vibrice da postupak uspije - IVF nije nikakav bauk, pročitaj link koji je linkala wewa