Draga Poslovna Tajnice, prije cca 2 mjeseca ja sam otkrila Rodu. Pojma nisam imala ni o čemu, ali bukvalno baš ni o čemu. Danas, zahvaljujući ovim divnim ženama, ja znam dosta toga i imam veliku želju da se borim s neplodnošću. Ja već 100 na sat pičim sve što je potrebno za postupak (nalazi i sl). 4 godine sam u braku i tek sada sam počela raditi nešto na našem potomstvu jer sam se prije bila pomirila sa činjenicom da nećemo nikako moći imati bebu. To sam ja bila nešto sama sa sobom sebe i mm osudila a da nismo ni pokušali. Toliko toga sam naučila od ovih divnih žena pa to je čudo. Nisam ni ja neki internet i pc ekspert ali se laganini snalazim i ti ćeš sigurno. Prije nego sam se prvi put javila na forum, bila sam isčitala sve Rodine postove a posebno one gdje se pominjao moj i mm problem. Vjeruj, već si uspjela 50% jer si otkrila Rodu. Ubrzat će te i pomoći će ti da zaobiđeš mnoge početničke greške ali i neke druge i samim time odmah je povećana vjerovatnoća uspjeha. Želim ti mnogo sreće i da što prije dobiješ zdravu bebu. Činjenica da vam je dr. rekao da trebate na IVF je također olakšavajuća jer kod tvoga zaručnika ima spermija. Jednoga dana kada proćitaš sve postove Potpomognute, shvatit ćeš zašto sam ti ovo rekla. Ljubim te i dobro došla i brzinom svjetlosti otišla s ovoga foruma![]()
![]()
![]()
![]()