Ne znam jesam na pravoj temi, ali čini mi se da bih mogla biti.

Sinoć sam nakon tuširanja na mjestu gdje su mi šavovi (popucala sam do anusa tijeka poroda) na međici osjetila kao neku kuglicu. Nisam se, istina, baš pipkala tamo u posljednje vrijeme, ali znam da je prije recimo 2 tjedna sigurno nije bilo. Imam trenutačno hemeroide pa nisam bila sigurna je li to povezano s njima, a i tako sam se išokirala da nisam htjela dalje proučavat (nemam ogledalo da pogledam), a toliki mi je bed da ne želim ni da mm pogleda (on nije ništa skužio prije dvije večeri, kad je bio 'dolje' u posjeti - no bio je polumrak u sobi i nije baš bio fokusiran na taj dio iza, da se slobodno izrazim).

Danas sam od hemeroida nakon svakog posjeta wc-u krvarila dosta i sad nakon večernjeg tuširanja sam se tek okuražila ispitat teren opet - kad ono šok, loptica je još veća! Teško mi je sjedit i sad ne znam je li to od hemeroida ili tog hematoma (može li se pojaviti skoro 7 tjedana nakon poroda?) ili što već jest. Inače, nisam bila prošli tjedan kod ginekologa na kontroli jer sam se razboljela, a sad mi je bolestan i mali pa mi ga je nezgodno nekome uvalit, pa sve čekam još koji dan da se zaletim kod doktora, no ovaj tjedan definitivno.

U međuvremenu, jel se to dogodilo još kome? Jel može biti da je hematom ili nešto drugo (e da, bliže je rodnici nego anusu, pa zato mislim da možda ipak nema veze s hemeroidima)? Nakon svih boleština koje se ljepe na mene od poroda, već mi je više puna kapa svega