Prvi put sam čula za tog iscjeljitelja. Zna li netko iz prve ruke?
Prvi put sam čula za tog iscjeljitelja. Zna li netko iz prve ruke?
znam par osoba koje su išle k njemu
obvezno nošenje cvijeća
ne uzima jednu po jednu osobu, već iz gomile izabere manju pa nabrzaka pred svima govori.
uvaljuje svoje knjige
ponekad jako bezobrazan
neki ga hvale neki ga kude
iskreno - ja nebi išla
tolike tisuće ljudi su bile kod njega,ali ni jedna s ovog foruma![]()
prevodila prije par mjeseci neki film o njemu koji je išao za tal televiziju. ne znam šta bih rekla..
ako je prevara onda fakat ne kužim čemu toliki ljudi hodočaste tamo i govore nevjerojatne stvari.. ne znam, meni to sve nevjerojatno, ali nakon što sam pogledala film (prevodeći ga) nagovarala sam sestru da ode s malim tamo.. ah :/
covjek kad je bolestan, probao bi valjda sve na ovom svijetu, ako bi mu moglo pomoci!!
tako i ja svoju mamu (koja boluje od parkinsa i fiz i psih je dosta lose), osim kod "obicnih" lijecnika nagovaram da ode i kod homeopatice, bioenergeticara, na autogeni trening, psihologa...
http://www.reiki-hara.hr/forum2/viewtopic.php?t=3964
Eto, pa pročitajte što "struka" misli o njemu i kakvi su dojmovi.![]()
Nemoguče je jednostavno objasniti tko i što je BRACO To je osobno i subjektivno iskustvo koje se može razumijeti tek kad odete na Srebrnjak 1 Samo nekoliko ČINJENICA:CVIJEĆE KOJE SE DONESE DARUJE SE LJUDIMA KOJI TAMO DOĐU ,KNJIGE I DVD-I KOJE SE PRODAJU NISU NIKAKVA OBAVEZA,NE POSTOJI MOGUČNOST DAVANJA NOVCA KAO DOBROVOLJNI PRILOG Ja osobno idem tamo već 3 godine i taj dan smatram svojim rođendanom
znam ja tog cvijetka...bila jedna moja davnih dana jer je kao čula da je burazer vidovit..pa ošla vidjet hoće li se udat za jednog za kojim je tad venula...i morala ponjet sliku tipa...i buketić,dakako...
braco pogledao sliku,namrštio se i rekao-dobit ćete ga,ali ćete tada izgubiti sve ljude koje volite...
i dobi ona njega pred oho-ho godina..ne izgubi nikog od nas koji ju volimo. volimo mi sad i nju i njega...
poslije smo se mjesecima cerekale...koja glupost!
moja sestrična je u dm-u klincima kupila onaj dvd luke nižetića zapleši sa mnom. dvd fino zapakiran, na njemu originalna naljepnica a kad je stisnula play- evo ti brace i ljudi sa svojim "svjedočanstvima" :shock: :shock:
u dm-u su se ispričavali i dobila je naravno drugi dvd. prijetila im je da će ih dati na potrošački kod...na kraju nije, bar mislim.
nazvala me je jer kao, "po govoru bit će neko iz tvog kraja" :/ . do tada nikada nismo ni ona ni ja čule za famoznog bracu.
Svima na početku šaljem jedan topli pozdrav. Samo sam čekala da netko započne temu Srebrnjaka 1, i svega što se tamo događa. Poznajem to mjesto i te ljude više od DESET godina i da je to neka prevara kako mnogi od vas tvrde, a nisu niti koraka napravili pa DA PROVJERE o čemu je rijeć, dali bi tamo hrlili ljudi iz cijeloga svijeta!? Da to nije tako pozitivno mjesto, zar bi se na rođendanu čovjeka koji je davno preminuo pojavilo desetak tisuća ljudi, lijepi i ružni, bogati i siromašni i svi pod jednim krovom "ŠATOROM" i sa istom vatrom u grudima i sa istim osmjehom na licu!? Sa istim ciljem "BITI SRETAN!" Nadam se da razumijete o čemu govorim, ako ne preporučavam knjigu od američkog spisatelja Neal Donald Walsch Razgovori s Bogom Jedan neobični dijalog, a dijalog počinje (ovo citiram iz knjige sa zadnje strane); Čuo sam kako vaše srce plače.Vidim da vaša duša traži.... Da se objavim... Da se otkrijem.... Rječnikom tako svakidašnjim da se nećete izgubiti u ispraznom brbljanju. Krenite dakle. Upitajte me bilo što. Učinit ću sve da vam odgovorim. Pokrenut ću svemir da bih u tome uspio.... Ali budite budni...Slušajte.... Slušajte riječi sljedeće pjesme koju čujete, slušajte šapat neke nove rijeke, novog oceana, vjetra koji vam miluje uho.... NEMORATE NITI DOLAZITI NA SREBRNJAK 1, TAMO GDJE IDU ONI SA CVIJEĆEM, ALI SLUŠAJTE SVOJ UNUTARNJI GLAS, ŠIRITE LJUBAV I BUDITE LJUBAV... NAUČITE SE BITI SRETNI!
katarinčica... ako si bila tamo, molim te opisi mi konkretno svoje iskustvo,što si točno/konkretno pozitivno doživjela,jesi li se od nečega izlječila..?
hvala
Naravno da sam se izlječila, i ja i moja obitelj. Ja sam imala čvorove na štitnjači, alergičnu astmu, čireve na želudcu, sve sam to zaradila na poslu koji je bio stresan, sada sam potpuno zdrava osoba, i slobodno mogu reći da sam USPJELA U ŽIVOTU, sretna sam, netrošim ventolin, n
e pijem gastale i lanzule, a niti bilokakvu kemiju. Braco je izvukao i moju sestru kojoj je od neurodermatitisa počela odpadati kosa, isto tako nije mogla začeti djete, danas je ok i ima trogodišnjeg sina, zdravog ko dren. No to ti je onaj tjelesni dio koji se može izlječiti. Broj ljudi koji godinama dolaze na to mjesto, imali su teške bolesti, ozdravili su i nisu platili niti novčića, imaju sve bolesti i ozdravljenja DOKUMENTIRANO, kao jasan dokaz da doista nije prevara kako mnogi ili iz straha, ili iz neznanja, ili jednostavno neznam čega tvrde tako. Ponavljam ponovo i stojim iza svojih riječi, nitko od tih ljudi tamo nije zloban i lažan, isto tako nitko nemože tvrditi to, to i to, ako nije nikada koraknuo svojom nogom tamo.
Najbitnije ti je da ti je ljubav uvjek prisutna u srcu i da živiš iskren život, da pomažeš bližnjima, i da shvatiš koje su najveće vrijednosti u životu, vidiš meni je važna sreća moje obitelji, moji prijatelji. Da ti kažem koliko sam naučila zadovoljiti se malim stvarima, biti skroman, strpljiv, hrabar, neimati straha, jer strah te blokira, a ljubav kreira. Pozdravček.![]()
Hvala Katarinčica, to se trazi, konkretno iskustvo.
Svako dobro!
Molim te lijepo Bracu svi gledate tjelesno i način kako radi to što radi, oni koji tamo dolaze oni su došli da ozdrave. Energija koja je prisutna tamo daje svakom po što je došao, i netraži ništa za uzvrat. Kada ti je djete npr. bolesno, dao bi sve na svijetu da to prestane, da dođe do ozdravljenja, i da ti klasična medicina uspije spasiti djetetu život, što i čine hvala Bogu i doktori su naši ovozemaljski anđeli, posebno u hitnim službama gdje svakodnevno spašavaju živote, ma dao bi im čovjek sve na svijetu, to što je Braco izvukao mene, da nemoram živjeti pod staklenim zvonom zbog astme, i što je moja seka ok, ŽIVA I IMA DJETE NAKON 6.GOD. BORBE, DA ZATRUDNI, što?, kako zahvaliti tom čovjeku? I nema nikakvog dilanja cvijeća, molim one koji tako misle neka svakog pojedinca koji ide tamo,pitaju što mu znači to cvijeće koje je dobio od Brace! ADIO.....................................
Ljudi su skloni osudjivati/ismijavati sve ono sto ne razumiju ili sto im na osnovu dojma nije simpaticno ili privlacno, šteta, ali nije ni čudo kad toliko prevare ima u ovom svijetu.
Ako netko to isto radi na osnovu vlastitog konkretnog iskustva, to je sasvim druga priča i to uvažavam, u suprotnom, takav komentar je meni nebitan.
Braco Braco Braco..... prvi put čujem, kad sam sad na početku počela čitati mislim si gle b..... a tek budala što tamo idu- ali rekoh idem prvo sve pročitati i još pročačkati po netu.... i dobro da jesam.
Sad ne mislim niš konkretno o njemu - osim da ga ne poznam, na slici izgleda simpa, ak ima kuću lijpu - pa hvala Bogu da ima, no iskustvo žene koja je tu pisala - biti sretna - jako me dojmilo i vjerujem da je to put mnogim tjelesnim i duhovnim iscjeljenjima. Pa reko to Braco ili tko god drugi. Puno znači za tijelo i duh što je čovjeku u srcu i mislima.
obicno se ne javljam na ovakve teme, ali ne mogu odoljeti ovaj puta...
nisam bila neka vjernica, ali od kad sam se cvrsce okrenula vjeri nekako mi je ljepse, sretnija sam, stvari se pozitivno rjesavaju i pocinjem vjerovati (premda sumnja uvijek malo postoji, ah taj moj racio) da se cuda dogadjaju i meni.
u isto vrijeme MM je skloniji budizmu i duhovnim uciteljima i to ga cini sretnim, smirenim. i to postujem.
M mama voli otici kod brace. tada je sretna, vidi napredak. i to postujem.
osobni odabir svake osobe je u koga i u sto ce vjerovati. i moje je uvjerenje da ono u sto vjerujes donosi plod, srecu, blagostanje, napredak.
Za sve koji "sumnjaju" u moc energije preporucujem fantasticnu knjigu znastvene novinarke Lynne MacTaggart "Polje"..sve ono sto mislimo direktno utjece na nas zivot..
Ma sve ste mi super cure i svima vam želim istinsku sreću u životu, i sve što si poželite. Bez obzira kako njegujete duh, uvijek budite pozitivne i pustite ljubav da gradi vaš život. Jer ljubav i pravda su najjače oružje. Pozdrav.![]()
obzirom da je tema otisla u smjeru koji nema smisla, brisem sve postove koji ne odgovaraju na pitanje autorice topica - osobnim iskustvima (bilo pozitivnim ili negativnim)
oni koji imaju takva iskustva dobro dosli su nastaviti pisati na topicu
Predlažem da se naslov podforuma izmijeni u "Farmacija na drugi način ili homeopatija plus moć autosugestije". I da se otvori poseban topic na temu ljekovitog bilja, ljekovitog svojstva meda i domaćeg maslinovog ulja i sl. gdje ćemo mi koji imamo takve interese moći razmjenjivati iskustva.
Ja sam bila prije nekoliko godina...na nagovor mamine prijateljice. imala sam problema sa zdravljem...pitao me dal sam isla doktoru...i nesto u smislu da ce sve biti ok....nemam neko posebno pozitivno misljenje o njemu...mislim da je to samo biznis,ponuda njegovih knjiga.
Svi ljudi koji tamo rade s njim su nekako cudni, uglavnom , moj dojam nije pozitivan, nisam se ugodno osjecala tamo, on je bio preozbiljan, nekako se drzi nedodirljivim kao da je svemoguc a isto tako i njegovi suradnici.
Ljiljana, nitko ti ne brani da otvoris topic i pises o temama koje si navela, neke od njih vec postoje na ovom podforumu. Iako se on zove "sto kaze priroda" on je namijenjen i ostalim topicima s podrucja "alternativnog" pristupa medicini, ne samo fitologijiljiljan@ prvotno napisa
ako imas neki problem mozes mi se kao moderatorici obratiti na pp
mislila sam da se neću nadovezat, ali evo me, vlastito iskustvo.
13 godina se borila sa neplodnošću (MM i ja bez dijagnoze, kao zdravi po SVIM nalazima), išla kod Brace (bila skeptična, ali mislila pa niš ne košta), bila više puta BEZ cvijeća, odnijela čokoladu i sl. bilo mi je uz put od Kvatrića do bolnice VV, zadnji put cvjeće koje sam dobila odnijela pješke u Zg. katedralu Stepincu na grob i taj IVF bio uspješan, to ljeto bila i u Međugorju. Nakon punkcija na živo gdje sam sve zvijezde vidjela, potražila sam takve duhovne pomoći. Teško mi je govoriti o svemu tome, ali cure sa potpomognute će me razumijeti. Evo sad sam se sjetila bila sam i na predavanju padre Linića (nedavno je bio gost Branimira Bilića), isto je predstavljao svoje knjige i kazate, da se ljudi upoznaju s njegovim radom. Smatram da nam jakih duhovnika treba, zbog mog slučaja i sl, jer skepticizam i relativizam treba dobro izvagati. Ovaj put do trudnoće (Zg. katedrala, Braco, Međugorje, pad. Linić) mene nije ništa koštalo, i još pobornik sam znanosti i znanstvenih otkrića, nisam fanatik niti vjere, niti ičeg, toliko...![]()
Moram progovorit pa makar na lakatJa sam sada u situaciji kada bit napravila bilošto, BILOŠTO, za zdravlje svog djeteta. Kad si očajan, nemoćan, izgubljen i medicina više ne zna što da radi, spreman si na sve. I dok se ne nađeš u toj situaciji, ne možeš suditi.
I nije mi jasno nekoliko stvari. Braco pomaže ljudima i čak da od toga zarađuje (na ovaj ili onaj način), ne znam po čemu se razlikuje od liječnika koji su isto plaćeni da te liječe. Darove nosiš Braci, ali bogme i liječnicima "je red" donijet bombonijeru, cvijeće, flašu ili pršut!
Razlika je samo u tome što, koliko sam čula, nikada nije nanio nikakvu štetu nikome (možda nije pomogao, ali nije ništa ni zeznuo), dok liječnici konstantno rade pogreške.
I još se može dogoditi situacija kad će ti liječnici reći da postoji riješenje za tvoje dijete, ali eto, lijek se plaća 50 000 kn jedna doza ili operacija koja u inozemstvu košta 500 000 kn. I još ne dobiješ garanciju da će to zbilja pomoći.
I to je OK?
Reiki je ok. Bioenergetičari su ok. Akupunktura je ok. Vjera je ok. Wellness vikendi su ok. Joga je ok. Ali Braco nije. Hmmm.
Ne znam što ima loše u tome kada netko širi ljubav i pozitivnu energiju.
Ovo su samo moja razmišljanja, a iskustvo ću reći kad probam (a to nam je isto u planu).
kljucic,ja sam kate već odgovorila na pp moje iskustvo.
Vidiš kako sam diciplinirana,nisam progovorila na lakat.![]()
Kopiram ti njezin i šaljem.
imam predivno iskustvo sa Srebrnjaka![]()
nije mi se dogodilo nikakvo čudo. bila sam trudna sa bebicom koja je bila užasno bolesna, i nije preživio...![]()
međutim, dobila sam jedan strašan protok pozitivne energije, i nade, i čvrste vjere u bolje...
teško mi je to opisati uopće riječima, i ne želim baš javno opisivati svoje iskustvo jer je emotivno i preosobno, ali je divno!
veselim se ponovnom odlasku tamo, jer ogromna količina pozitvne energije nalazi se u tom predivnom dvorištu i prostorijama Srebrnjaka 1.![]()
Ja sam bila s prijateljicom dok mi je sin bio u bolnici. Strah za njegovo zdravlje prikrivala sam u sebi jer sam jednostavno morala funkcionirati zbog ostatka obitelji koja i nije tako mala, ukupno četvero djece! Išla sam bez ikakvih očekivanja i ponijela cvijeće. Brace nije bilo! Bili su njegovi pomoćnici i pustili su njegovu audio snimku! Dvorana puna ljudi i ja stopljena u tom mnoštvu. Nisam čula niti njegov glas niti sam zapamtila i jednu riječ. Osjećala sam samo energiju i nadu ljudi oko sebe koji su došli po odgovore. To je bio moj ispušni ventil! Isplakala sam se za sve mjesece gutanja bola a da me nitko nije upitno pogledao niti me je tko pokušavao zaustaviti i utješiti. Na odlasku sam izašla sa cvijećem u rukama i olakšano. Iscjelitelj ili ne, nebitno. Ima moć okupiti ljude oko sebe, a oni međusobno dijele pozitivnu energiju jer dolaze na jedno mjesto isključivo sa dobrim željama i ČOVJEK JE ČOVJEKU ČOVJEK!!! Da smo svakodnevno jedni drugima takvi efekat bi bio isti. Ljubav liječi! Upoznala sam i njegovog učitelja! Bilo mi je to najgore i najmučnije iskustvo u životu!
Donata slažem se.
No brine me to tvoje najgore iskustvo s učiteljem, jel ti nešto loše napravio ili je nešto drugo u pitanju?
Zar se on nije utopio prije puno godina?donata prvotno napisa
Sasvim je normalno da svako ima svoje misljenje o svacemu pa tako i o Braci. Ja sam sa njegovim radom i sa radom Ivice upoznat vec preko 15 godina, i sve sto mogu reci je da nisu prevaranti!Nikada pa ni sada niste bili duzni donijeti cvijece,kupiti knjigu pa ni davati novce( a novce koliko znam ne primaju ,vec mozete kupiti knjigu ili privjesak sunce).Sve cinite ako hocete ,cvijece je za vase dobro,ako ga donesete pomoci ce Vama i samo vama.Da bi dobili dio pozitivne energije koja se siri tim prostorom i svud di se nalazi Braco morate vjerovati u to pa cete ju i dobiti.
Ja sam konkretno bio i opet cu otici jer pomaze,a kada god procitam knjigu osjecam se bolje,veselije idem kroz zivotne probleme s kojima samo okruzen.Svakome ko se ne osjeca dobro savjetujem neka ode i vidi.To mjesto je izvor neopisive energije,jer Braco zraci tom energijom,a ona je besplatna,i nemojte se buniti protiv necega sto nista ne kosta,odite i vjerujte i dobit cete je.
ja isto ne mogu odoljeti na "vjerske" teme...
za to sam da čovjek treba slijediti ono što nas čini sretnima, boljima, zadovoljnijima.... ono nešto što izaziva u nama dobro a nikako ne zlo...
e sad, ono što meni nikad neće biti jasno... zašto se ljudi moraju uvijek hvatati za nešto opipljivo? Stvorila nas je veća sila... Bog,Buda, Alah.... svejedno kako ga zovemo... zar nije pravo čudo kako smo začeti, kako smo se rodili?? Zar nam treba veće čudo ili dokaz da stvarno Svevišnji postoji...?? Svaka stanica, svaki proces koji se događa u nama je čudo!!
Jel ste ikad razmišljali o tome??
Dakle..., ne znam od kud bih krenula! Bila sam kod Brace i ne znam zašto ali strah me je otići opet.
Jednom sam sasvim slučajno, ne znajući ni tko je on ni što je on prolazila pored te kuće i zapitala se zaprevo zašto svi nose to cvijeće i zašto toliko ljudi ulazi i izlazi iz te kuće. Na vratima dvorišta je stajao jedan od njegovih "radnika" i eto ja se odvažila i pitala ga o čemu se zapravo radi. Čovjek je bio krut, neljubazan i šturo mi odgovorio "Uđi pa vidi!" I naravno, znatiželja ubila mačku. Ušla ja unutra i na vratima srela njegovu "zaposlenicu" koja je na svu sreću bila strahovito ljubazna i sve ona meni fino objasnila, što, kako, kuda ....Nakon te uvodne ceremonije otišli mi u ogromnu halu opločenu mramorom i poredali se tako u vrste, oko nas čuvari a ljudi drže slike, šute ...kad eto izlazi Braco. Stao nasred podija i gleda u masu nekoliko minuta i ode... Rekli meni ljudi da ako me bude gledao u oči zaželim nešto za sebe. Tako sam ja i zaželila i počelo me nešto žariti po vratu. Trajalo par srkundi i prestalo.
Dakle to su iskustva prvog odlaska tamo.
Slijedi drugi odlazak
Kupila ja cvijetić, nagovorila MM i odemo mi... Ali što, nema Brace samo muzika ovaj put. Tada kreće moja paranoja. Okrenula se ja par puta oko sebe i vidjela da je dvorana opločana mramorom, prozori se otvaraju na vanjsku stranu kao i velika vrata...čuvari stoje okolo...niko ništa ne priča. Strah, panika i sve što se može desiti u meni se desilo. Misli kao što su "Tko zna što nam mogu tu sada napraviti a nitko nam ne može pomoći"....do "ajme kao da sam u grobu" itd. Uglavnom, jedva sam čekala da završi i izjurila sam što sam brže mogla. Istina, pola sata nakon toga me je "pukla" golema energija ali strah je ipak ostao.
Tako da sada prolazim pored te kuće svaki dan ali ....ne znam.. nešto mi se baš i ne ide unutra. Ne zato jer ne vjerujem u sve to nego me strah interijera i tih mrkih lica čuvara i ambijenta i itd...itd...
Eto, što ti je moć autosugestije. Pozitivna ili negativna, ovisi kako sam sebe uvjeriš. Važno je vjerovati.
Inače, Bracin otac za križobolju odlazi na Rebro. Liječnicima. Valjda se uvjerio da mu sin ne pomaže.
Drage moje i dragi moji, svašta svatko piše o ovoj temi, a neshvačam na što to naša Kata pucka kada je otvorila ovu temu.....Al ima nešto novo, ako vas baš zanima sve o Gospodinu Braci i njegovom radu i pomaganju onda skoknete na facebook stranicu Ivica I Braco, pitajte što god želite i dobiti ćete odgovore.....drage moje pozdravljam vas lijepo.....p.s. Braco je izliječio moju majku od zločudnog tumora na štitnjači, svi nalazi su joj ok, jučer ih je dobila.....zar to nije sreća i meni i njoj, moraš biti dobar i dušom otvoren, da bi ti bilo pomognuto, a ne ići provokativno takvim ljudima koji su došli na planet poslani od Boga.....
[QUOTE=Katarinćica;1739346]Drage moje i dragi moji, svašta svatko piše o ovoj temi, a neshvačam na što to naša Kata pucka kada je otvorila ovu temu.....QUOTE]
I ja se pitam što mi je to trebalo, ne zanima me ta tema uopće. Da mogu izbrisala bih je. Valjda muka čovjeka natjera na svašta.
Pošto je katarinćica digla topik, moram reći svoje iskustvo. Kratko. Bila sam. Nije bilo Brace nego su puštali njegov glas. Nisam nosila cvijeće. Nisam ga ni dobila. Nisam se osjećala ugodno i nisam išla ponovno. Ja imam samo jednog Gospodina i taj mi je draži.
Pa napokon, svatko znade svoje, svatko izabire svoje, grijeh je jedino suditi i prosuđivati nekome, bilo kome, barem tako piše u svim Svetim Knjigama.....danas postoje mnogi ljudi sa izuzetnom energijom i darom vidovitosti, a cilj im je samo jedan pomoći čovjeku......dići kolektivnu svijest čovjeka na viši nivo, tako da zavlada život pun ljubavi i pozitivnog ispunjenja, zar to nije jedini čovjekov cilj.Sasvim prirodno je da čovjek želi biti sretan, a tko je od vas sretan. Sve nas mući, netko ima bolest, netko ima financijskih problema, nekome fali ovo, nekome fali ono, pa nam život slići na vječitu borbu, a to je tako i nikada kraja......no u svemu tome nađemo izvor sreće, i ljubav nas ispuni.....slažete li se samnom....