jedini način za je smiriti kad je nervozna je da doji tako da to nije problem, ali imam osjećaj da se u tim trenutcima više igra nego šta papa a ako izvučem bradavicu nastaje uzbuna.

do ranica i je došlo zbog krivog položaja tj.ona nikako nije htjla uhvatit kako treba a ako pokušam izvući stisne junački i ne pušta tako da ako idem na silu dobilo bi dijete mesni obrok.

zadnjih par dana je malo bolje i kad papa nije više toliko neugodno jer ranice polako nestaju tako da mislim da smo taj problem rješili ali jedino ide ležeći.

rođena je sa 4400g i izgubila u bolnici 300g a nakon 5 tjedana na kontroli smo imali 5600g

pokušavala sam izdajati upravo iz razloga da povećam količinu ali ta lijeva strana zeza
a i od početka sam tu lijevu manje davala jer je bila u groznom stanju i jednostavno te bolove nisam mogla izdržati pa sam čak imala i mastitis na toj strani i pila antibiotike.
razmišljala sam ima li smisla pokušati sa syntocinon sprejom bar prije izdajanja?

tek prije par dana mi se je dovoljno oporavila da joj je mogu više davati bez jake neugode i bolova.
kad je stvim na tu stranu potegne par puta da baš vidim da guta i onda samo sisa bez gutanja,a nakon nekog vremena se počinje rastezati i razvlačiti bradavicu ali je naravno ne pušta iz usta i dalje nastavlja sa pokretima sisanja a meni samo šta ne idu suze.

ali nadam se da smo najgore prošli