Citiraj "llella'' prvotno napisa
kad ti je zadnji puta imala krvi u stolici? i koliko dugo nisi jela km kad se prvi puta pojavila, i jesi li jela nešto drugo sa km, možda jogurt, sir, maslac....
jer ni ja nisam jela km kad se krv pojavila, ali sve ostalo jesam
možda da probaš na dva-tri tjedna izbaciti sve sa km, pa ako ti se više ne pojavi krv, to ti je to.
proslo je vec dosta od zadnje krvi, imam negdje i zapisano, ali u zadnjih mjesec dana stanje se malo normalizira sa stolicom. sve je cesce zuta, ali je sluzava i vodenasta. on je sad 4 i pol mjeseci.
a kad se prvi put pojavila stolica mjesec dana nisam jela ni KM ni mlijecne proizvode, totalno sam izbjegavala mlijeko, odnosno laktozu. konzervans sam isto izbacila koliko god je to moguce. salame, hrenovke, pastete...nista to ne jedem

onda sam na cybermed postavila pitanje za tu krv i dr.Richter mi je rekao da moze biti pomankanje vitamina K i da zato zna doci do krvarenje...ma mislim, totalno me zaplasio. onda sam procitala da vitamina K izmedju ostalog ima dosta u mlijeku pa sam pocela pomalo piti mlijeko i jesti mlijecne proizvode, misleci da sam ipak to sve prenaglo izbacila iz prehrane, a nisam uvela adekvatnu zamjenu...

ma duga je to prica oko naseg osipa, stolice i krvi...