Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Sumamed u trudnoći - 250 ili 500 mg

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Sumamed u trudnoći - 250 ili 500 mg

Cure koje ste uzimale Sumamed u trudnoći, jeste li uzimale onaj od 250 mg (6 u kutiji) ili onaj od 500 mg (3 u kutiji). Dr mi je prepisao 2x1 tijekom 5 dana, ali ne znam koje jačine? Inače, to je zbog iscjetka, čekam rezultat briseva.
    Hvala

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a da nazoveš doktora i pitaš? on ti ih je prepisao pa on i zna. Ipak je to antibiotik i ne radi se o maloj razlici.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: Sumamed u trudnoći - 250 ili 500 mg

Citiraj sandy-l prvotno napisa
    Cure koje ste uzimale Sumamed u trudnoći, jeste li uzimale onaj od 250 mg (6 u kutiji) ili onaj od 500 mg (3 u kutiji). Dr mi je prepisao 2x1 tijekom 5 dana, ali ne znam koje jačine? Inače, to je zbog iscjetka, čekam rezultat briseva.
    Hvala
    Ako je napisao 2x1 kroz 5 dana, onda je to onaj od 250 mg. Ovaj od 500 mg se pije tri dana. Nije ti napisao recept? U ljekarni sigurno znaju koji Sumamed ti moraju dati.

Iako je meni malo bezveze piti antibiotik, a uopće ne znaš da li je bakterija u iscjdeku prisutna, kao i ako je koja točno.

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nazvat ću dr. Hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam zbog ureaplazme dobila od 500 mg, dvije ujutro i 1 nakon 12 sati i to je sve, dakle samo jedan dan....

valjda ti doktor zna

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja sam pila 3x500mg.

Ali je definitivno čudno da ti liječnik 'zbog iscjetka' pripisuje tako jaki (uopće bilo kakav) antibiotik...

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nije čudno, iscjedak je nenormalne zeleno-žute boje. A i dr. je štreber i misli da je bolje odmah reagirati nego čekati. Apsolutno mu vjerujem, i u prošloj me trudnoći uvjerio u svoju stručnost i iskustvo te izvukao iz užasnih situacija, tako da nisam u dilemi trebam li uzimati terapiju ili ne.

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Stigli su mi nalazi briseva. Svi su uredni. Ipak, ja i dalje imam žuti iscjedak. Popila sam kuru Sumameda i Dalacin, pa se pitam što to još može biti. Imate kakvu ideju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •