Cure koje ste uzimale Sumamed u trudnoći, jeste li uzimale onaj od 250 mg (6 u kutiji) ili onaj od 500 mg (3 u kutiji). Dr mi je prepisao 2x1 tijekom 5 dana, ali ne znam koje jačine? Inače, to je zbog iscjetka, čekam rezultat briseva.
Hvala
Cure koje ste uzimale Sumamed u trudnoći, jeste li uzimale onaj od 250 mg (6 u kutiji) ili onaj od 500 mg (3 u kutiji). Dr mi je prepisao 2x1 tijekom 5 dana, ali ne znam koje jačine? Inače, to je zbog iscjetka, čekam rezultat briseva.
Hvala
a da nazoveš doktora i pitaš? on ti ih je prepisao pa on i zna. Ipak je to antibiotik i ne radi se o maloj razlici.
Ako je napisao 2x1 kroz 5 dana, onda je to onaj od 250 mg. Ovaj od 500 mg se pije tri dana. Nije ti napisao recept? U ljekarni sigurno znaju koji Sumamed ti moraju dati.sandy-l prvotno napisa
Iako je meni malo bezveze piti antibiotik, a uopće ne znaš da li je bakterija u iscjdeku prisutna, kao i ako je koja točno.
ja sam zbog ureaplazme dobila od 500 mg, dvije ujutro i 1 nakon 12 sati i to je sve, dakle samo jedan dan....
valjda ti doktor zna![]()
I ja sam pila 3x500mg.
Ali je definitivno čudno da ti liječnik 'zbog iscjetka' pripisuje tako jaki (uopće bilo kakav) antibiotik...
Nije čudno, iscjedak je nenormalne zeleno-žute boje. A i dr. je štreber i misli da je bolje odmah reagirati nego čekati. Apsolutno mu vjerujem, i u prošloj me trudnoći uvjerio u svoju stručnost i iskustvo te izvukao iz užasnih situacija, tako da nisam u dilemi trebam li uzimati terapiju ili ne.
Stigli su mi nalazi briseva. Svi su uredni. Ipak, ja i dalje imam žuti iscjedak. Popila sam kuru Sumameda i Dalacin, pa se pitam što to još može biti. Imate kakvu ideju?