-
DV Zvjezdica Croatian-American Society
Razmišljamo da N. upišemo u spomenuti vrtić 2009.g. Ima li tko kakvih saznanja iz prve ili barem druge ruke? Hvala.
-
Ja imam iz druge ruke.
(Za svaki slucaj da provjerim: to je onaj u zgradi pored Zagrepcanke?)
Dijete koje je bilo sa F u grupi, roditelji su zadnju godinu pred skolu ispisali iz DV Vrbik i upisali u taj vrtic. Mama kaze da se malisa preporodio i nevjerojatno su zadovoljni.
Kako ni ja nisam zadovoljna sa vrticem isto razmisljam o tom, no koliko sam shvatila radno vrijeme im je do jedan.
Moze se ostati i duze, sto se placa odredjeni iznos po satu.
Ove tehnicke stvari bi trebalo provjeriti, no definitivno stoji da su ljudi prezadovoljni.
-
Ja mislim na vrtić u Petrovoj. Znam da imaju podružnicu u Odri, ali ne znam za tu lokaciju kod Zagrepčanke. U svakom slučaju radi se o vrtiću gdje ima i dosta djece stranaca, izvorni govornici rade s djecom, itd. Tek idemo na razgovor, pa u stvari imam jako malo informacija, i zato me i zanima da li netko zna nešto više. Mislim da je mjesečna naknada oko 1500 kn, a rade of 8 do 17 sati (iako znam da je prije bilo radno vrijeme do 13, 14).
-
Podizem...
ima li netko neke novosti?
Cujem da imaju vrtic i na Cvjetnom....
Radno vrijeme?
Hvala!
-
-
Čula sam se nedavno s tim vrtićem i tete su bile jako simpatične i pristupačne, također omjer djece i teta 10:1 mi se čini skroz ok, malo koji vrtić ima takav omjer...
-
Ima li Tko novosti vezane za ovaj vrtic, radno vrijeme npr?
-
Radno vrijeme je od 8 do pol 2. Postoje kombinacije sa ostajanjem do 5 sati i to se dodatno placa, po mojoj procjeni - skupo. Imaju praznike kao i skola, znaci - bez baka servisa - stvari se dodatno kompliciraju.
Dorucak (uglavnom) nisu servirali (tako kaze dijete a i nisam nikada naisla na servirani dorucak bez obzira na vrijeme dolaska u vrtic). Rucak dobivaju iz restorana, juha svaki dan, zelena salata i jos dodatak (pamtim bolonjez npr). Prostor u Cvjetnom je vrlo skroman, bez parka, kada su vani - najcesece su na platou pred vrticem, ponekad odu i u park u blizini. Djeca imaju puno slobode i uglavnom su u tom vrticu vesela i zadovoljna. Tete i stricek su simpa. Spavanje/odmor je 20-30 minuta, ali u nase vrijeme nisu uspjeli djecu dovesti u red i nitko nije spavao. Engleski mi se cinio ok, ali nismo bili dovoljno dugo u vrticu da bi primjetili neki bitni napredak. Program je dobar, i na pocetku se sa djecom vec krenulo kreativno raditi, uciti slova... etc.
Otisli smo prvenstveno zbog financijskih razloga - bilo nam je preskupo. Sada smo u drzavnom vrticu, sa engleskim programom (paralelno uz hrvatski). Dijete dobiva 4-5 obroka dnevno, spava svaki dan sat - sat i pol, imaju svoj park i puno su vani, tete su jednako dobre kao i u privatnom, radno vrijeme i radni dani - khm - neusporedivo prakticnije a i pred kucom nam je i nemoramo se svaki dan voziti.
Da sumiram, engleski je u drzavnom vrticu nesto slabiji, tete su super u oba, no nase iskustvo daje veeeeliku prednost drzavnom vrticu pred ovim privatnim.
-
ima li netko novosti vezanih uz ovaj vrtić(petrova me zanima
hvala
-
meni se čini ok i tete i prostor i sve ali voljela bi iskustva iz prve ruke
-
Molim iskustva roditelja cija djeca trenutno idu u ovaj vrtic, na lokaciji Cvjetno naselje.
Najvise me zanima da li tete zaista cijelo vrijeme pricaju na Engleskom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma