Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Namještaj Lapibus

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Namještaj Lapibus

Zanima me da li je netko kupio njihov namještaj?Osobito ekološki namještaj (puno drvo, ekološki premaz)?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja nisam, ali imam komodu rađenu od drveta trešnje kod majstora, premazanu samo voskom. Ne znam kakve Lapibus ima cijene, nas su ruke koštale oko 4000kn (ili 4500 ne sjećam se točno), vrijednost drveta koje smo imali svoje rekao je oko 2-2500kn. Komoda je 180cm x 1,20m (tako nekako), ladičarka.
    Zadovoljni smo održavanjem, prirodnom bojom trešnje oduševljeni koja je sve ljepša što je starija.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi imamo stol u blagavaoni.....boja izbijeljeni hrast, puno drvo.....dimenzije 160x90.....kockaste noge....super izgleda
    cijena je bila oko 5000-6000 prije godinu dana

sad naručujemo kuhinju za more...

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je to prekrasno. Mi smo dali napraviti krevet od punog drveta jasena. Ali majstor koji nam je to napravio radi samo krevete i stolove.
    Kuhinje na ovom linku su mi super.
    Kakve su im cijene?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

imaš kakvu sliku da vidim kakva je ispala boja jasena?
    Mi se upravo spremamo raditi dječju sobu od jasena, možda će isto biti voskana, a možda neki mat lak, međutim još pokušavam naći neke maštovite ideje. Ako tko ima kakav dobar link, dobrodošao je.
    Naši zahtjevi jesu malo naobični - soba će biti u prvoj fazi dječja jedino po ručkicama, kasnije se zamjenom ručkica treba pretvoriti u tinejdžersku, a kad odlete iz gnijezda u neki svoj stančić, treba se moći rastaviti i poslužiti ormari, komode, stol kao obični namještaj. Krevet čak možda nećemo raditi.
    Kod svekrve gledam stalno njihovu spavaću sobu, sa zaboljenim rubovima vrata, ali nisam sigurna kako bi to ispalo da je modularno. Jer planirali smo neki ladičar, pa onda ormar da se na njega stavlja, a kad bi bili zaobljeni rubovi ne znam kako bi to išlo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su prije dvije godine bili u kombinaciji
    a i nedavno je bio topic o njima, mara je napisala da je kupila kuhinju kod njih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •