-
stambeni kredit za one na određeno
Da li je netko mozda dobio u posljednje vrijeme kredit ako je osoba zaposlena na odredjeno?
Suprug radi vec skoro pune dvije godine na istom radnom mjestu ali mu svaka tri mjeseca produzuju ugovor a ja sam posljednjih 5 godina zaposlena na neodređeno.
Ima li pomoći za nas?
-
Osoblje foruma
pa ti možeš dignut?!
On ti neće proć ni ko sudužnik :/
-
Mislim da nema šanse da bi zaposlenik na određeno dobio ikakav kredit. Znam iz osobnog vrlo svježeg iskustva vezanog za dizanje kredita za auto. Morala sam sakupiti sto i 1 potvrdu da sam zaposlena na neodređeno s milijun potpisa i pečata tako da "određenci", bojim se, nemaju šanse :/ . No, bitno je da si TI na neodređeno. Ne morate biti oboje, osim ako kredit nije toliki da bi ti trebao sudužnik... No to će ti objasniti u tvojoj banci.
-
thanks anyway!
Mislimo dizati jedno 70000 e tak da definitivno bi bilo pozeljno da oboje sudjelujemo u kreditu.
-
dok je MM bio na određeno pokušavali smo podići stambeni međutim bez uspjeha iako je u toj jakoj firmi duugo.tek prošle godine kada je dobio na neodređeno dobili smo svoj stan
-
znam da nema veze sa stambenim ali MM je nedavno digao kredit nenamjenski u rba makar je na određeno ali moraš raditi barem 1 godinu kod istog poslodavca.bez jamaca.
-
Osoblje foruma
mali kratkoročni kredit moš dobit di oćeš.
al stambeni od 30 godina-zbilja nije jednostavno.Treba bit na na neodređeno.
inače, meni je taj dio smješan, je, zaštićeniji si, al koda i sa neodređenog nemoš dobit otkaz?!?!
-
selim na pravna pitanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma