-
puknuta baza AS, molim pomoć!!
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=61962
tu napisah priču, ali s obzirom da ja stvarno ne znam više šta da radim, molim pomoć tko god misli da mi može pomoći (novine, etc...)
ja za bazu molim i kumim, sad sam bila u king krossu da bi mi prodavačica rekla da ima bazu
, htjela sam je rezervirati, onda je rekla da će još pogledati u skladište da bude 100% sigurna da je ima i da nije oštećena (jer je pogledala u komp), uzela prezime i broj moba ali se onda ne javi...
probala sam naći direktni mail maxi-cosi-ja, ali ne bi vjerovali oni to nemaju!!!! inače oni daju garanciju na plastiku AS 24 mjeseca...
-
emma, jel si razgovarala s nekim nadleznim u magmi?
jesi li pisala maxi cosiju? koliko kuzim po tvom postu da nisi.
mislim da bi to trebala svakako napraviti.
-
sukus,
pokušala sam doći do mail-a maxi-cosia ali na njihovoj web stranici imaju samo distributere i njihove telefone i mailove, a za sebe u nizozemskoj imaju samo PO box, tako da do njih ne možeš ni doći (toliko o profesionalnosti
)
u međuvremenu se prodavačica iz king krossa javila i baza je bila rezervirana. slijedeće jutro je MM otišao po nju, i tek tamo im ispričao cijelu priču, da ne duljim opet mu nisu htjeli dati bazu!!!! da na računu piše da je baza kupljena na žitnjak i da idemo na žitnjak
na svu sreću, muško ko muško sa metar devedest i sto kila diglo dreku, oni vijećali 20 min i mi dobili novu bazu, ali sve skupa prestrašno,
umjesto da se ispričavaju da se to uopće nije smjelo desiti da baza pukne, oni mene lažu i muljaju u oči!! nikad više u turbo limač!!! da nisam sama na prevaru došla do baze, pitanje je kad bi je dobila....
Nika hvala, razgovor sa nekim nadležnim u magmi bi uslijedio da ovo zadnje nije upalilo....
-
emma, drago mi je da je dosao kraj ovoj predugackoj prici.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma