Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 307

Tema: MOJA TRAGEDIJA...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

:D :D :D prekrasno. Želim vam svu sreću do kraja

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bili na pregledu, sve je presavršeno.........
    i najlijepša vijest je ta što nam se naš I.vrača u obliku novog sinčića.........
    mi smo presretni, ja sam plakala od sreće, nisam mogla k sebi doći.........

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D ... bez riječi sam ... stvarno prekrasno

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Divno :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

!!!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

čestitam od srca!!!!
    za novi početak

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj iirraarraa prvotno napisa
    bili na pregledu, sve je presavršeno.........
    i najlijepša vijest je ta što nam se naš I.vrača u obliku novog sinčića.........
    mi smo presretni, ja sam plakala od sreće, nisam mogla k sebi doći.........
    pozdrav..pročitala sam tvoju priču i razmišljam o tvojoj tragediji s jednakom boli i tugom jer sam i ja izgubila svoju bebu Jakova u 37 tjednu trudnoće..prošlo je nešto više od misec dana od poroda,razmišljam već o novoj bebici,zanima me koliko je vama trebalo vremena da ponovo zatrudniš,jeli istina da se mora dugo čekati do nove trudnoće,svi mi kažu da pričekam od 6 miseci pa do godinu dana,to mi se ipak čini preduuugo ..čestitam ti na bebici i nadam se da će ti sve dobro proći :D

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

to su i meni rekli...glupaća , da sam znala počela bi raditi na bebi čim sam obavila prvi posijeporodni ginekološki pregled....i kad mi je rekao da je sve ok......
    oni vele da je to zbog psihe, a psihe svjedno u tolikom qaurcu da većem ne može biti i ja vjerujem da sam ostala odmah trudna da ne bi morala čekati godinu dana + tih 6 mjeseci.....
    moj savjet ti je upravo ovo gore, obavi taj pregled, ako već nisi, dakle poslije babinja(40 dana toćnije) i ako je fizički sve u redu, odmah se baci na novu bebu, mislim da ti je to jedini i najbolji lijek.....
    ako budeš čekala, taman će se to sve ohladiti, ti češ izači iz tog početnog šoka i sve češ proživljavati opet ispočetka uz milijon pitanja šta ako , da sam, kako zašto, ovo i ono........
    to ti je moj najiskreniji i od srca savjet..........
    mi svoj život, našeg Vitu čekamo nestrpljivo,ali da nisam slušala savjete ginekologa , sigurno da bi Vito došao i ranije

i strašno strašno mi je žao, i mrzim kada se to ijednoj dogodi, jer znam što sad prolaziš........
    vjeruj mi, imala ih ti još sto, nikad se nečeš nažalost oporaviti, ja sam evo upravo sad turu krokodilskih otplakala za svojim I.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

draga iirraarraa , tek sam sada skupila hrabrosti pročitati tvoju tužnu priču Tokom trudnoće bi se uvijek 'zapiknula' na nju , ali sama pomisao na to da ne znam što mene čeka na porodu , nisam mogla .
    Zbilja mi je jako žao ...jer meni sama pomisao na to da moga sinčića nema , para mi srce.Pišem ovo suznih očiju.
    Jako me razveselilo što sam na kraju vidjela da si trudna :D
    Želim tebi i bebici svu sreću ovoga svijeta !!!!!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i to ponovno sa dečkićem....
    ma to je sudbina, to je tako moralo biti

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citam temu ispocetka i bas mi je drago...Bog stvano ima svoj nacin darovanja....

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne znam baš koliko Bog tu ima svoje prste, mislim ja ipak da je moj I tu zaslužan za ovo

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

počela sam se otvarati, koma, idem 14-og u zagreb u privatno na pregled pa ću vidjeti što će mi onui reći.......
    dobra je stvar to što se radi o vanjskom ušću...
    da je unutranje, odmah bi morala u bolnicu, ali sam baš imala osjećaj..jučer sam rekla A da će mi sigurno reči da sam se otvorila malo.....u zg-u ćemo vidjeti koliko je to ozbiljno-tko zna, možda nije uopće......
    ostalo sve OK, dobila sam kilu, sad sam na +5, tlak stalno super, 125/75, pisao mi uputnicu za ogtt i cijelu krvnu sliku.........

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

iirraarraa, nemoj brinuti, , normalno je da si otvorena.
    mislim da rijetko koja od nas nije bila, pogotovo u drugoj trudnoći.
    pokušaj se opustiti i misliti pozitivno; vjeruj da pomaže.

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pratila sam ovaj topic, ima li netko vijesti o irraaaaa-i?

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tu sam ja.......dosta sam aktivna tamo na rodilištima.......
    evo nas , sutra 34 tjedna
    26.10 ako sve bude po planu, idemo na carski kod Podobnika.......
    Vito je super, napredna beba...sa 28 tjedana je bio na 1400 grama več..imati će cca.4kg na porodu....
    sad mi je več polako teško, ne da mi se više, polako dobivam strahove, ne mogu spavati, pa mi je profesor prepisao apaurin i pomaže mi........
    uzbuđeni smo svi polako, počeli smo več s pripremama po kući i tak.......

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

super, sve ce proci predivno, vidjet ces

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

da i ja podijelim moju tuznu pricu sa vama
    manei se je rodila curica sa srcanom manom koja je nakon prezivljene 2 operacije se cupala za zivot skip s nama jer sam je doslovno vukla dalje sa time " pile moje jos malo pa ides mami doma" a ona meni umre radi nebrige doktora sa 5mj od obicne upale pluca.
    Sada opet sam trudna i drama nitko mi ne moze ni potvrditi ni demantirati da li bebi od 2mj kuca ili ne tako da imam termin u bolnici zakazan za ponedjeljak pa cu sve da vidim uglavnom u komi sam totalno

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ane80 jakomi je žao zbg tvog gubitka i nadam se da sve bude u najboljem redu.

Draga Ira već jako dugo čitam o tvojo tužnoj priči i to ne samo na ovom forumu.svaki puta kada je pročitam iznova plačem i nemogu vjerovati da doktori mogu takve stvari napraviti.Jako mi je drago da si ponovno trudna i da ideš bebu roditi tamo gdje će joj pružiti maksimalno najbolju skrb.želim ti da sve prođe ok i da se doma vratiš sa svojom bebom u naručju

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jako mi je zao, evo sjedim kraj svog malog sincica od mjesec dana i ne mogu niti zamislit sta bi mi bilo da se meni ndb tako sta dogodilo, jako me boli, znam da ti je jako tesko i da ga nikada neces zaboraviti..ali neka on bude tvoj andeo cuvar, koji ce te uvijek cuvati i tebe i tvog drugog dijeteta..zelim ti iz srca sve najbolje, tebi i tvojoj maloj obitelji..pusa

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo i sad sam procitala do kraja foruma da si opet trudna i da ocekujes bebaca u 10 mj, jako smo sretni za tebe. zelimo vam sve naj naj naj bolje i da sve bude kako ste zamislili..velika pusa i zagrljaj od mene i mog bebaca

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

čestitam od srca na novom djetetu :D

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

joj najgore sad slijedi
    evo nas na tri tjedna od poroda......
    ovo iščekivanje me sad ubi-hoće biti sve u redu....
    sanjam gluparije, popijem apaurin prije spavanja, ali ništa, probudim se u 4 pa blejim po kući

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo nas s pregleda

jebaj ga, več imam trudove.........
    i otvorena prst....kontrola za 9 dana(ako do tada izduram, a bilo bi poželjno)
    Vito je 2780
    eto.....inaće s njim sve besprijekorno, otvorio je oko, nasmijao se, konaćno maknuo ruke s glave.....
    slike mama odnijela da tata vidi, tako da ću staviti kad ih dobijem natrag, uglavnom predivan je......
    plodna voda ok, sve super, al eto
    očito da moji živci i sve uz to igraju veliku ulogu...
    dobila progesterone(jel se to tako zove) 3 puta dnevno po dvije i apaurin prije spavanja....
    i ferum lek jer me jako želudac probada....ali njega neću piti, pila u prvoj trudnoći pa mi bilo još gore........

eto tako curke moje, niš vibrajte mi....ja se molim Onom gore barem do 37 da izduram........
    pisali su mi 26.10 kao termin carskoga, ali sad je pitanje hoče do tada Vito uopće htjelti biti unutra

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

da sve budr savrseno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ane i irraa

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ane80 prvotno napisa
    da i ja podijelim moju tuznu pricu sa vama
    manei se je rodila curica sa srcanom manom koja je nakon prezivljene 2 operacije se cupala za zivot skip s nama jer sam je doslovno vukla dalje sa time " pile moje jos malo pa ides mami doma" a ona meni umre radi nebrige doktora sa 5mj od obicne upale pluca.
    Sada opet sam trudna i drama nitko mi ne moze ni potvrditi ni demantirati da li bebi od 2mj kuca ili ne tako da imam termin u bolnici zakazan za ponedjeljak pa cu sve da vidim uglavnom u komi sam totalno
    kako si draga?
    beba?

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Iirraarraa tvoj djecacic je pravi mali borac, ~~~~~~ da sve bude za 5 !!!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ane nadam se da je sve dobro
    Ira ajde drži tog malog vragolana unutra još malo, ali ako i izađe pinkicu prije sve če biti DOBRO!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ira, puuuuuuuno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za tvog malog frajera!
    izdržite još malo!

ane
    javi nam kako si!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citam teme na ovom pdf-u i pokusavam naci utjehu jer i mi smo postali roditelji 2 mala andjela. 10 dana prije nego sto sam zavrsila na hitnoj zbog jakog krvarenja, sve je bilo ok. Hospitalizirana sam i odmah su mi objasnili da su nikakve sanse da iznesem trudnocu do kraja, ali ja to nisam htjela vjerovati i odlucila sam se boriti. Dobro sam se osjecala, nisam imala bolove medjutim nakon 5 dana sve je krenulo nizbrdo. Rodila sam 2 mala andjelcica u 19-tom tjednu trudnoce. 2 mala andjela koja su mama i tata cekali punih 11 godina. Tolike godine cekanja i nadanja, konacno najveca areca, a potom i najveca tuga. Kako naci snagu za dalje?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme Tibi

Knedla mi je u grlu, ne znam što da ti napišem a da ne bude skroz besmisleno. Pretužno je to što vam se dogodilo, i nakon svega što mi roditelji anđela doživimo, oporavak je sve samo ne lak. Budite tu jedno za drugo, piši s nama kad se tako osječaš, i provaj se "dignut na noge" ali nemoj se forsirati i nemoj očekivati da če ti ikada bol prestat. S vremenom se naučimo živit sa svojom shrvanošču, i iako to sad zvuči nemoguče, dobijemo debelu debelu kožu, život, prioriteti, razmišljanja i sve se nevjerovatno promjeni...

Piši s nama, ja ti iz svog iskustva govorim da kad su naši dečki umrli jedino što me održalo na životu je bila ljubav mm-a i razumjevanje i suosječanje svih cura ovdje

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Draga Tibi, neizmjerno mi je žao.
    U mojim ste mislima....

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje hvala vam na podršci, to mi puno znači u ovim trenutcima. Jedino moj dragi i vi koje ste to prošle osobno ili neka vaša bliska osoba možete me razumijeti. Nema tih riječi kojima bih mogla opisati svoju bol, ali nadam se da će doći i vrijeme kada ću sa vama moći podijeliti i svoju radost.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tibi, moja sućut .

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tibi draga...i ja sam (kao i ti)ostala trudna u junu ove godine,a 11.septembra sam postala mama andjela.Ne vjerujem da ce ti smanjiti bol moja prica,ali ipak...meni se cini da bi mi lakse bilo da nisam JA morala da odlucujem o tome da li da nastavim trudnocu ili ne.Lakse bi mi bilo da se "desilo"..ovako me pored tuge muci i savjest..pitam se da li smo odlucili ispravno,mrzim sebe sto nisam jaca i sto nisam imala snage.Eto.
    Bice bolje...polako samo,mozda nase suze jednog dana budu one druge suze...suze radosti.Ne daj se...

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

TIBI drži se,živi dan za dan.Utjehu traži u mm-u i prekrasnim curama ovdje koje su i same prošle istu tragediju.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj choco prvotno napisa
    meni se cini da bi mi lakse bilo da nisam JA morala da odlucujem o tome da li da nastavim trudnocu ili ne.Lakse bi mi bilo da se "desilo"..ovako me pored tuge muci i savjest..pitam se da li smo odlucili ispravno,mrzim sebe sto nisam jaca i sto nisam imala snage.Eto.
    Bice bolje...polako samo,mozda nase suze jednog dana budu one druge suze...suze radosti.Ne daj se...
    choco draga možemo ruku pod ruku
    Tibi , nema utjehe, ni zaborava, samo vrijeme koje te navede da drugačije gledaš stvari, prihvatiš da je tako moralo biti, jer bi u protivnom srce puklo od tuge i jednostavno ne bi mogli živjeti s tolikom boli; znam da ti je teško, posebno nakon toliko čekanja i nadanja, ali vjeruj, bit će bolje; čim malo dođeš sebi i počneš planirati svijet će izgledati bolje , samo izdrži, dan po dan, budi strpljiva i isplači sve što imaš, bit će ti barem malo lakše i javi nam se, zajedno ćemo lakše
    irra kako Vito i ti ?
    ane80 jesi bila na pregledu ? kako bebica?

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

došli doma
    niš, sve po starom
    lagani trudići, ali nisu bili dovoljni da me porode ranije
    tako da, curke moje, ja sljedeću nedjelju, 25-og odoh u bolnicu i u ponedjeljak 26-og evo kenjca, koji je danas opet bio jako mrgudan.........
    prešao je 3 kile, prebacio se sa lijeve strane na desnu.........
    kronićne bolove u želudcu imam jer mi nabija stopalo ravno po želudcu............
    kilu nijednu nisam dobila, tako da samo eto na +10.....tak će valjda i ostati...........
    to je to, porodit će me Podobnik kako stvari stoje
    color doppler mi napravili, sve besprijekorno i tak.......

pitala sam i za preglede poslije poroda, 350 kn obićan pregled, 400uzv kukova, i 500 cjepiva do prve godine...
    e sad jel to puno ili nije nemam pojma.........
    i bilo je jutros puuuuuuuuuuno beba, i ja sam u panici, rekla sam i doktorici, meni je to prestrašno, kako ću ja držati to malo dijete ja ne znam....
    donijela nam je jednog malog dečkića dok smo bili na ctg, 2 mjeseca a maaaaali(meni barem) da sam pitala jel on nedavno rođen...........
    i bila je neka mala curica koja je meni se čini nedonošće, vidi joj se po glavici.....i još jedan koji je jaaaaaaaaaaako plakao, i jedan koji je dudlao i tak.......uglavnom panikaaa

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ira Wow blago ti se, več u Ponedjeljak češ držat svog mišeka u rukama, ma prepreprekrasno!!! Želim ti naljepši susret sa tvojim Vitom, i da brzo dođete doma i da nam onda još brže pišeš kako je to biti mamica

I da, ćini se da su bebe jaaaaako male, gledam Špirekovu robicu koju smo uzeli, pa ne razumijem, kako tako mala robica postoji, zar če on biti tolicni???

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi smo planirali da će on biti oko 4 kile....
    a na kraju po nekom grubom izračunu imati će 3300, što meni djeluje jaaaaako malo, s obzirom da je Ivano bio 4 kile....ali dr veli da to uopće nije mala težina

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ira, draga moja još malo i ti si nama mama
    uživaj u ovih još par dana u tome što ste ti i Vito jedno, a onda kad ti dođe tvoja mala štruca u ruke, sav strah će nestati, i sve će se činiti tako prirodno...

Tibi
    užasno me rastužila tvoja priča, i nadam se da ćeš skupiti snage da pokupiš svoje mrvice i digneš se ponovno na noge! mi žene nekada nismo ni svjesne koliko snage ima u nama! ovjde među ovim divnim ženama sigurna sam da ćeš naći utjehu i snagu za dalje! piši nam kad god poželiš sve smo ovdje za tebe i sve te razumijemo!
    ja ti šaljem jedan ooogroman virtualan zagrljaj, i palim svjećicu za tvoje anđelčiće!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ira želim ti samo pozitivne misli do poroda, a poslije bezgranično veselje. .
    Moji su bili 49/3300, 54/3800, 48/3100. I kad su se rodili nisu mi se činili mali. Ali sada dok gledam tu malu robicu ne vjerujem da dijete može biti toliko malo. Kad sam s malom curicom došla iz rodilišta nakon 8 dana (slabo je jela, jako je padala na težini i zbog toga imala težu žuticu) imala je 2750g, moj tada trogodišnji sin čino mi se ko gigant Čudila sam se kako može imati tako velike ruke.

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja Vas ljubim sve do sljedečeg tjedna........
    sutra idem u bolnicu i u ponedjeljak moj kenjo bi trebao biti sa mnom.......carski počinje u 9.....
    doma dolazimo, ako sve bude ok i ako malac ne požuti i nadam se da neće, u sljedeću subotu........
    javim se prvom prilikom

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga iirraarraa šalje puno pozitivnih ~~~~~~ da sve prođe u najboljem redu i želim ti najljepši susret sa tvojim zlatom.
    Jedva čekam da nam se javiš kad dođeš iz bolnice

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ira svi smo uz tebe i jedva čekamo da nam javiš kakav je mali Vito

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za lijepi porod, i da nam mali Vito sretno dođe na svijet!
    Ira, šaljem ti veeeliku pusu, samo hrabro draga, još malo i mama si!

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Evo da i ovdje javim da je Iirrraarraa rodila

Danas u 9 i 17 rođen je mali Vito Carskim rezom... težak 3350 a dugačak 48 centimetara
    Porod je prošao u najboljem redu, mama i beba se osjećaju dobro....
    Plakala je kada su joj ga dali....

Draga sve je rečeno na drugom pdf-u ali evo i ovdje šaljem ti čestitke do neba i znam da ste i vi i vaš maleni anđeo čuvar na nebu presretni zbog dolaska malog brace

Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •