mi koristimo vlažne maramice samo za vani. doma je počistimo s gazicom i vodom kad se popiški, a guzu peremo pod tušem kad se pokaki... Kupamo je skoro svaku večer samo zato što ona obožava kupanje. ne koristimo nikakve sapune, šampone i ostale stvarčice.anjica prvotno napisa
mislim da bebama nije potrebno kupanje svaki dan, stvarno se ne stignu ni zapraljati![]()

Odgovori s citatom
. Čim čuje vodu odmah dotrći i vrišti, frflja i tad joj moraš dat da malo po vodi packa. Inaće u tuš kabini (nemamo kadu) držim malo lavorće napunjeno vodom (par puta dnevno ga punim) sa par igračkica i ona tu provede dosta vremena. Ponekad smoći rukave do ramena al trudim se podvratit ih kad skužim da ide u toalet. Tako da se svaku noć mora kupat oko 8h, to je postao ritual, ako slućajno mama zaboravi ona je tu da me podsjeti svojom vikom iz tuš kabine, jednostavno uđe u kadu i protestira. Kupam je iskljućivo samo sa vodom osim kad joj perem kosu (2x tjedno) onda koristim za kupanje i kosu u jednom od (kršitelj koda)a. Mislim da je dosta blag a nema ni neki jak miris.
Sva drhti i vrišti. Čak je i moja sveki, koja je čvrsta zagovornica svakodnevnog kupanja, nakon što ju je vidjela pala u trans.
roBicu. Već sam rekla da sam blondie.