baš imam potrebu da se izjadam, a nemam kome, vas je u ipak puno, pa možda me neko shvati.
dakle, jučer je bila ta utakmica, mi smo ju gledali kod prijatelja, moja A je bila obučena vrlo lagano jer je bilo vruće..nakon utakmice izašli smo na ulice slavit, normalno, padala je ona lagana kišica i bilo dost ladno. nas šestoro + naša djeca, moje najmlađe, bili smo vani do pol 10, što u kafiću što na ulici. svi su lagano pijuckali pivo, dok sam ja naravno letila za A koja je bila sva puna energije. jedva ja nju naterah da krenemo kući, uz negodovanje moje dvije prijateljice , njihovih muževa te mog muža također!!kao, kud VEĆ idem i sl. !!no, odem ja , otgnem se nagovorim da ostanem(?!)okupam dijete, nahranim, ugrijem!!!!!!!!! i stavim spavat. zaspala je odmah, NARAVNO! kad je MM došao kući,on je naravno ostao pit pivo, počeo šizit na mene da šta sam otišla, uvijek ja moram biti posebna, svi su ostali, šta bi A bilo da je bila još sat vremena vani :shock: :shock: :shock: itd.itd. Naravno, on je sve poštimavao po sebi, ne pitajući se ima li to smisla da je dijete od tri godine u kafiću , u dimu, do pol 10 naveče?
tu se mi posvađali, naravno, on sav pravedan zalupio vratima te mirno zaspo uvjeren da je poptuno u pravu!!!a ja sam ostala sjediti.. :shock:..
na koncu sam i ja ošla u krevet, i naravno čula kako A teže diše kroz nos, što od dima, što od očite prehlade!!
e da, i još zaboravih reći kako je poanta muževa čangrizanja bila ta da kad su moji roditelji u pitanju da tada A ostaje budna i do 11! (da, ali u toplom i čistom). njih ne viđamo često, pa napravim izuzetak.
i sad, ono što me potaklo da napišem je to da se sad osjećam tako strašno kao govno, ne zbog muža, iako je i on pridoneo, nego zbog toga što mislim kakva sam ja to majka kad sam uopće dozvolila da mi dijete bude toliko vani, da se smrzne, čak malo i pokisne i ova prehlada je čisto moja greška i moj propust. toliko sam sad tužna, i jadna..da vam ne mogu ispričat!!
zato toliko i dužim, i ako je neko voljan nek mi kaže nešto, jer jako mi je teško.
s jedne strane mi MM prigovara kako sam sebična, kako mu ne dam blizu da i on učestvuje u odgoju djeteta(a on odgaja samo kad nije na utakmici, na pecanju, kad ne gleda tv i sl. ) dok sam ja u punom rdanom vremenu!
a s druge strane brinem se kako se ne ulažem doovoljno, kako nisam smjela jučer ostati vani s njom, kako mi ni izvanredna situacija nije isprika, iako svo svoje vrijeme provodim s njom, igram se s njom itd.
totalno sam u lošem stanju, sjedim sad na poslu i samo molim boga da mi niko ne uđe u kancelariju, da me svi ostave na miru i nadam se da ću kad za 10 minuta otvorim ovaj topic naći neku utješnu za mene...
![]()
![]()
sorry što sam odužila, ali ba š sam otvorila dušu....