anchi prvotno napisa
Vedran obožava crtić Traktor Tom. I meni se svidio. Svi se na toj farmi međusobno vole, poštuju i pomažu.
Neki dan je dobio na poklon nekoliko dvd-ova vlakića Tomice (Thomas u originalu). Ono što me naugodno iznenadilo je da se vrlo često upotrebljavaju vrijeđanja poput 'ti si spor, debeo' i sl. Vlakovi se međusobno nadmeću, pakoste jedan drugome, a u jednoj epizodi su razbili 'neposlušan' vagon :shock: . Jeste li to primjetile? Ja mislila da je to neki simpa miroljubiv crtić tipa peppe pig ili već navedenog Toma, kad ono... :shock: Očito se takve stvari mogu čuti i u ovakvim crtićima, a ne samo u vrtiću, na igralištu...

znam da ti nije smiješo, ali daj opusti se, mislim da klinci to ne shvaćaju tako ozbiljno kao mi odrasli. Ako ti je bed gledajte Fifi i cvjetno društvo, to je stvarno lijep i poticajan crtić, Fifi, Narcisa i Ljubica su dobrice, jedino postoji taj zločesti Bocko - osa, ali se svi lijepo druže i pomažu jedni drugima, a zločesti Bocko kad smišlja pakosti nadrapa i svi mu na kraju oproste i dogovore se. Zvuči dobro, zar ne, i zabavno je, moja mala taj obožava. Kupili i CD-ove, ima puno muzike pa ona na to pleše. Jako nam je veselo.