HELP cure, ne znam kome da se obratim, a jako je hitno, moram se pripremiti na ono što slijedi... a to je sljedeće:

Naime, moj poslodavac mi je još u 12. mjesecu prošle godine (3 mjeseca nakon poroda) najavio kako se ne moram vraćati na posao i da bi bilo dobro da iskoristim do kraja rodiljni dopust, sa izjavom kako će mi biti urućen otkaz ''po zakonu'' 3 mjeseca prije'' , što god to značilo. U tom trenutku mi nije bilo baš jasno što je htio reći, ali sada mi je ipak jasnije.

Saznala sam da mi je ovih dana, tj.kad moje dijete napuni 9 mjeseci, a 3 mjeseca prije kraja rodiljnog dopusta, (11.09.2008) namjeravao uručiti otkaz.
Mislim da to ipak neće učiniti jer je dobio savjet od knjigovođe da to ne smije, ali to će napraviti sigurno na kraju pa me zanima koja su točno moja prava.
Zaposlena sam od 01.05.2001. na neodređeno vrijeme (neprekidno). Otišla sam na bolovanje zbog komplikacija u trudnoći 22.02.2007. i koristim rodiljni dopust do 11.09.2008.
S obzirom da se radi o putničkoj agenciji koja je član Udruge putničkih
agencija, zanima me da li se kolektivni ugovor potpisan od strane Udruge i
ministarstva odnosi i na agenciju u kojoj sam i ja zaposlena iako ima manje od 20 zaposlenih?
Na koliku otpremninu imam pravo? I na koji otkazni rok? Moja plaća netto u zadnje 2 godine iznosi 4.000,00 Kn.

Nadam se da sam dala dovoljno informacija (ako ne i previše).

Jako je hitno jer je 11.06. sutra ....... pa ga moram nekako preduhitriti....
Valjda se ovo moglo samo meni dogoditi.....