Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Neuobičajno česte stolice

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Neuobičajno česte stolice

Patrik mi zadnjih dana ima neuobičajno puno stolica koje su dosta rijetke i obilne, ali nisu kao klasičan proljev. Ne smrde ništa neuobičajno osim onoliko koliko i inače smrde. Ima ih oko 4 dnevno što je za njega puno. Opće stanje je ok. Nema temperature, normalano je raspoložen, sve mi se čini normalno. Danas mu je ova zadnja stolica bila i malo bljedunjava, a primjetila sam i malo sluzi u nekoliko stolica. To traje sve ukupno nekoliko dana. Izbijaju mu sve 4 trojke i dosta mi ovih zadnjih dana jede. Što bi to moglo biti? Jel može biti od zubi ili bi mogao biti nekakav proljev? Sada je petak naveče i neide mi se kod doktora pa bih čekala ponedjeljak.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da se ne bi trebala zabrinjavati oko tih stolica jer izgleda da je to od izbijanja zubića.Moja V. je isto imala obilnije i rijeđe stolice par dana i to je prošlo.Ako nema drugih simptoma nemaš razloga za brigu.Sigurno će se javiti još netko sa savjetom.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hvala ti na odgovoru. Jel su joj u to vrijeme isto zubi izbijali?

Samo vi odgovarajte, svako iskustvo je dobrodošlo

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I moj je imao točno takve stolice kad su mu izbijali zubi, to bi trajalo dva-tri dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •