-
Neuobičajno česte stolice
Patrik mi zadnjih dana ima neuobičajno puno stolica koje su dosta rijetke i obilne, ali nisu kao klasičan proljev. Ne smrde ništa neuobičajno osim onoliko koliko i inače smrde. Ima ih oko 4 dnevno što je za njega puno. Opće stanje je ok. Nema temperature, normalano je raspoložen, sve mi se čini normalno. Danas mu je ova zadnja stolica bila i malo bljedunjava, a primjetila sam i malo sluzi u nekoliko stolica. To traje sve ukupno nekoliko dana. Izbijaju mu sve 4 trojke i dosta mi ovih zadnjih dana jede. Što bi to moglo biti? Jel može biti od zubi ili bi mogao biti nekakav proljev? Sada je petak naveče i neide mi se kod doktora pa bih čekala ponedjeljak.
-
Mislim da se ne bi trebala zabrinjavati oko tih stolica jer izgleda da je to od izbijanja zubića.Moja V. je isto imala obilnije i rijeđe stolice par dana i to je prošlo.Ako nema drugih simptoma nemaš razloga za brigu.Sigurno će se javiti još netko sa savjetom.
-
Hvala ti na odgovoru. Jel su joj u to vrijeme isto zubi izbijali?
Samo vi odgovarajte, svako iskustvo je dobrodošlo
-
I moj je imao točno takve stolice kad su mu izbijali zubi, to bi trajalo dva-tri dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma