Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Do koje dobi goli na plaži?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Filip nekad u gacicama (kupila ove godine) uglavnom bez njih. U vodu bez gacica, po plazi mu obucem, a kad je sim-tam onda je uglavnom gol. Meni je normalno da hoda gol do OŠ ili barm 5-6 god. Kad bude trazio obuci cu mu. Sad voli biti gol da moze natezati pisu do mile volje. Kad ide setati po plazi on se komplet obuce-sam trazi-carape, tenisice, šorc i majicu.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i mi smo u klubu 45+

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Baš nakon što napisah kako moje djevojke uživaju u badićima i srame se golotinje, odemo na viksu i provedu tamo dva dana k'o od majke rođene.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moja cura od četiri i pol voli biti gola, pa onda i bude. Drago mi je da još nema osjećaj stida, nekako si mislim, neka dijete bude neopterećeno bilo čim dokle god može.Idemo i na pješčane plaže i plaže sa žalom, i pijesak se uvuče svugdje, bile gaćice ili ne bile.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja ce biti gola dok sama ne odluci drugacije.
    Kupamo se na plazi koja je, hmm ajmo reci poluprivatna, more cisto. Od pedofila vise me brine sto bi cijelo vrijeme na plazi bila u mokrim gacicama. Manji dio plaze je pjescani i kad se B. zavalja u pijesak ne postoje gacice koje bi tu nesto pomogle.

Tako da smo i ovo ljeto gologuzi

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •