Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 108 od 108

Tema: Lektira za 4-godišnjake

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A što je strašno u Pali (Palu, Paletu)? Ionako je sve sanjao. Ani se svidjela, ali te slikovnice iz knjižnice (koje nema doma) jako brzo zaboravi.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Figaro mačak bio je i meni i Lei OK, ali da je to lektira za drugi razred ??
    sorry, prvi razred
    http://www.kgz.hr/lektira/lektirastandard.asp

ali ipak mi to nije za OŠ

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

čokolada, ja valjda pušem na jogurt
    L. se grozi biti sam, čak i u svojoj sobi, valjda neki prolazni strah
    pa sam mislila ne potencirati to ako baš ne moram

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa da, malo je teksta. I ova tri medvjeda i gitaru smo čitali, to joj se sviđalo (a meni baš i ne, glupa poruka ??).

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Nakon ljudske verzije Hlapića, meni je mišja verzija grozna (prelistala danas u knjižari i zaključila da baš dobro da mu je nisam ni pokušala nuditi).
    Inače smo Hlapića dosad dvaput počinjali čitati pa nije išlo. I odjednom je knjiga došla na svoje. Nikad se ne zna kad njima nešto "klikne".
    A s obzirom da je još uvijek pod dojmom predstave "Čipolino", razmišljamo i o pravoj knjizi, iako ne znam koliko je primjerena ovom uzrastu...
    A Pipi Duga Čarapa ili Razmo u skitnji?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maribel prvotno napisa
    Pa opet ja:
    sjećate li se Jelenka-Marica je čitala Bijelog jelena od Vladimira Nazora u toj seriji. Prekrasna priča-mi pogledali i predstavu, i sada bi Mare očajnički željela prespavati u šumi sa srnama pa da ih razumije.
    moji su veliki ljubitelji Jelenka, prikuju se ispred ekrana kad krene.

a Jelenko me podsjetio i onda sam to ispricala i klincima na jednu od meni omiljenijih slikovnica iz djetijstva - imala sam istu onakvu kakvu u seriji cita Jelicin djed.

ako se ne varam, cak postoji i novo izdanje s istim koricama i u ponedjeljak krecemo u ciljanu kupnju. uopce ne sumnjam da ce im se dopasti

a od omiljenijih za tu dob, nama uvijek pali Juha od bundeve (definitivni favorit), Pogodi koliko te volim, Ogledalce, Pitalice pjevalice, Grga Cvarak, AntunTun, pa cak i Pikove price za igru i zabavu i laku noc. ove zadnje su bile Davidove najomiljenije duze vrijeme, a voli ih i prelistati i danas kad vec moze sam citati

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vidiš, mogli bi uzeti Bijelog jelena
    imamo tu audio priču koju jako voli slušati

Iako nismo četverogodišnjaci da i ja napišem što mi trenutno čitamo.
    DM donio Priče o zmajevima i Mitove i legende. Zmajevi su mi odlični, desetak priča o zmajevima iz raznih kultura - Juraj i zmaj, Melusine, kineska zmajska kraljevna, nordijska o Lokiju i Fafniru...
    Mitovi i legende su možda malo preozbiljne za nas, ali čitaju se. Isto kratke priče u dva stupca teksta iz raznih kultura i religija grupirane po temama: postanak, rast i rađanje, bogovi i božice, ljubav, junaci, smrt i završeci.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    A što je strašno u Pali (Palu, Paletu)? Ionako je sve sanjao. Ani se svidjela, ali te slikovnice iz knjižnice (koje nema doma) jako brzo zaboravi.
    Ma naprosto mi je sablasna sama ideja da se dijete jedan dan probudi i shvati da oko njega nema nikog živog... otprilike kao da je netko preživio eksploziju nuklearne bombe, ili tako nešto

Mi smo i dalje na Hlapiću, iako ponekad imam dojam da Andrej ništa ne kuži (sudeći prema pitanjima koja postavlja). Ipak, voli da mu se čita, pa usput malo i razgovaramo o tekstu, toliko da mu razjasnim što smo zapravo pročitali. Neki dan je zaključio da crnom čovjeku i Grgi još samo fali Grga Čvarak pa da skupa idu krasti

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •