A što je strašno u Pali (Palu, Paletu)? Ionako je sve sanjao. Ani se svidjela, ali te slikovnice iz knjižnice (koje nema doma) jako brzo zaboravi.
A što je strašno u Pali (Palu, Paletu)? Ionako je sve sanjao. Ani se svidjela, ali te slikovnice iz knjižnice (koje nema doma) jako brzo zaboravi.
sorry, prvi razredMima prvotno napisa
http://www.kgz.hr/lektira/lektirastandard.asp
ali ipak mi to nije za OŠ
čokolada, ja valjda pušem na jogurt
L. se grozi biti sam, čak i u svojoj sobi, valjda neki prolazni strah
pa sam mislila ne potencirati to ako baš ne moram
Pa da, malo je teksta. I ova tri medvjeda i gitaru smo čitali, to joj se sviđalo (a meni baš i ne, glupa poruka ??).
A Pipi Duga Čarapa ili Razmo u skitnji?tanja_b prvotno napisa
moji su veliki ljubitelji Jelenka, prikuju se ispred ekrana kad krene.maribel prvotno napisa
a Jelenko me podsjetio i onda sam to ispricala i klincima na jednu od meni omiljenijih slikovnica iz djetijstva - imala sam istu onakvu kakvu u seriji cita Jelicin djed.
ako se ne varam, cak postoji i novo izdanje s istim koricama i u ponedjeljak krecemo u ciljanu kupnju. uopce ne sumnjam da ce im se dopasti![]()
a od omiljenijih za tu dob, nama uvijek pali Juha od bundeve (definitivni favorit), Pogodi koliko te volim, Ogledalce, Pitalice pjevalice, Grga Cvarak, AntunTun, pa cak i Pikove price za igru i zabavu i laku noc. ove zadnje su bile Davidove najomiljenije duze vrijeme, a voli ih i prelistati i danas kad vec moze sam citati![]()
vidiš, mogli bi uzeti Bijelog jelena
imamo tu audio priču koju jako voli slušati
Iako nismo četverogodišnjaci da i ja napišem što mi trenutno čitamo.
DM donio Priče o zmajevima i Mitove i legende. Zmajevi su mi odlični, desetak priča o zmajevima iz raznih kultura - Juraj i zmaj, Melusine, kineska zmajska kraljevna, nordijska o Lokiju i Fafniru...
Mitovi i legende su možda malo preozbiljne za nas, ali čitaju se. Isto kratke priče u dva stupca teksta iz raznih kultura i religija grupirane po temama: postanak, rast i rađanje, bogovi i božice, ljubav, junaci, smrt i završeci.
Ma naprosto mi je sablasna sama ideja da se dijete jedan dan probudi i shvati da oko njega nema nikog živog... otprilike kao da je netko preživio eksploziju nuklearne bombe, ili tako neštočokolada prvotno napisa
![]()
![]()
Mi smo i dalje na Hlapiću, iako ponekad imam dojam da Andrej ništa ne kuži (sudeći prema pitanjima koja postavlja). Ipak, voli da mu se čita, pa usput malo i razgovaramo o tekstu, toliko da mu razjasnim što smo zapravo pročitali. Neki dan je zaključio da crnom čovjeku i Grgi još samo fali Grga Čvarak pa da skupa idu krasti![]()