Interesira me kada ste dobili mengu poslije poroda, a dojite?
Interesira me kada ste dobili mengu poslije poroda, a dojite?
prvo dijete - s 11 mjeseci (kad sam počela raditi i nije dojila po 9 sati u komadu)
drugo dijete ima 15 mjeseci i još nisam dobila (ali nismo jos bile odvojene duze od par sati, odnosno nije bilo velikih razmaka između dva podoja)
prvo dijete - s 4 mjeseca
drugo dijete - s 8 mjeseci.
ja 3 mjeseca nakon poroda, s tim da nisam ni prestala krvarit za to vrijeme.
imas jos hrpu topica na tu temu, pretrazi malo.
7 mjeseci nakon poroda,a baš sam se ponadala da će to trajati vječno...
3 miseca nakon poroda (ako se dobro sićam)
1. dijete - 18 mjeseci nakon poroda
2. dijete - čekam
Također. Prvi put.princess puffy prvotno napisa
Trenutno još nemam i opet se nadam da će trajati duže.
Ima o tome i ovdje
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...091&highlight=
baš prošli vikend. 4 mj nakon. mislila sam da mi nedostaje. sve dok ju nisam dobila.
Nakon 8 mj.
I prvi i drugi put.
Dojim još uvijek i ciklusi su mi totalno ludi.
nakon 14 mjeseci (a već sam se bila ponadala kako će proći još jedno ljeto bez nje... )
6 mjeseci nakon poroda dobila mengu, a ciklus mi je dosao u normalu nakon prestanka dojenja, 18 mj. nakon poroda
a ja se mislim kako mi to ciklus nije pravilan kao što je bio?!tek mi je sad sinuo uzrok kad sam pročitala HNB...HNB prvotno napisa
Hvala na odgovorima.Meni je sad prošlo tri mjeseca i nadam se da nebu tako skoro došla.Ne fali mi!![]()
prvi puta nakon nekih tri mj(dojila 15 mj) sada je Pavle sedam mjeseci ail još ništa. Pomalo mi fali i svako malo brijem da sam trudna...mada neznam kako bi![]()
ja nisam uopće sigurna, nisam zapamtila kad sam dobila prvi puta. nekih 7 mjeseci nakon poroda, mislim :?
nakon skoro 6 mjeseci, evo baš prekjučer, a ne prođe mi ni dva sata između podoja, baš san razočarana tako san se nadala da neće još![]()
11,5 mj od poroda
počela sam radit kad je navršio 7mj, izdajala se na poslu 2x do navršene godine...
kad sam bila doma, i noću dojila svako malo...
dojim još uvijek
ja nisam jos dobila, 10 mj od poroda je proslo, nadam se da ni necu uskoro. barem ovo ljeto
I ja._Candy Candy_ prvotno napisa
Ma nije bilo ni mjesec, sve sam se nadala da su lohije, a tako mi je bilo iza oba poroda. Prvo dijete nisam dojila, ali drugo jesam, pa svejedno. :/
Rodila 14.3. a mengu dobila 5.5. A krvarila 6 tjedana nakon poroda. Ne obilno ali jesam. I ovaj mjesec uredno dosla bez obzira na dojenje.![]()
Ja još nisam dobila. A čak više ni ne dojim puno. Tj. dojim 1-2 puta preko dana i malo po noći, ovisi koliko nemirno spava.
Prvo dijete - s navršenih godinu dana.
Drugo dijete - s navršenih 5 mj.![]()
Prvi put 3 mjeseca nakon poroda, a sada nakon 14 mjeseci.
I s prvim i drugim 6 tjedana poslje poroda, a par dana kako je zavrsilo ciscenje od poroda
7 mj nakon poroda. A taman sam bila zaboravila koja je to gnjavaža
Ja sam 5 mjeseci nakon poroda :/
ja sam ljubomorna na vecinu vas![]()
prvi porod--nakon 2 mjeseca uz iskljucivo dojenje,
drugi porod--nakon 3 mjeseca uz ne skidanje djeteta sa sise![]()
taman prestanu lohije, i mala se vraca. za popi*diti!!!
ja imala mengu poslije poroda nakon 6 tjedana i onda još jednu i sada ništa :? i ja je ćekam
prvo porod - nakon 5 mjeseci, a drugi - nakon 2 s time da sam tada dojila tamdem... :?
18 mjeseci, stvari 0 bodova.
Mislim da ću na pregled uskoro. :/
Isključivo dojim rodila sam prije 4,5 mjeseci a prvu sam mengu dobila 18.09.2008. i obilna je već danas 4 dan
Došla mi nakon 3 mjeseca i traje već 8. dan??
(isključivo izdajanje)
8 mj. nakon poroda.
mene uhvatili bolovi ko da cu dobiti, u ledjima i jajnicima, pa cemo vidjeti. nadam se da nece jos - sta ce miosim da me mozda "podmaze" jer sam suuuhaaa...
![]()
Javljam se opet.
Došla pred dva dana, nakon 18 i pol mjeseci.
Dobar staž, ja zadovoljna. 8)