Jel' ima netko iskustva s tim i kako se to razvijalo kod vas. Mislim, nakon dijete, jel' idu na ispitivanja na šta je alergija, da li i ako je, da li se kasnije povuče (tako mi je rekla jedna mama u čekaoni- da je njen mali bio alergičan na kikiriki, ali da je prošlo i da ga sada može jesti)?
U stvari, zanima me sve vezano uz to.

z. je jesenas u 9 dobila uzasnu urtikariju koja je trajala i non stop se vracala sve do nove godine kada je nestala kako je i dosla

svi testovi negativni a ona se osipala na sve zivo, od vitamina do cedevite prekovegete pa do pudniga i cokolade

saamo je prirodnu hranu smjela jesti. jedno se jutro u 9 mj zbudila sva u velikim vec povezanim generaliziranim urtikama , bili u bolnici 4 dana na adrenalinu i kortikosteroidima i 5 mj na klaritinu... horor zivi a sve negativno

i onda samo je jednog dana nestalo i sad je kuc kuc ok , al sam sva jadna jer nisam uspjela otkriti na sto je , jer cinjenica je da na nesto je alergicna

bas u nedelju idem na salatu kod jedne alergologice s tim nalazuima i da se dogovorimo za daljnja testiranja.... nadam se da cemo naci na sto je alergicna... :?