-
Dijete "ušinula" kičma
Danas su klinci išli s tatom voziti bicikle oko Jaruna, vrate se doma kad ono Dino (9 godina) jedva hoda. Što se dogodilo, pitam. Ništa, sve je bilo normalno kao i uvijek, spremili bicikle u garažu i tamo ga u jednom momentu jako zaboljela leđa, skroz dolje. On i inače ima malu toleranciju na bol, ali eno ga cijeli dan leži, ustao se samo malo kad sam ga ja natjerala da prohoda. Može on hodati, ali kaže da ga zna ponekad štrecnuti u križima. Što bi to moglo biti, tako odjednom? Da je stariji, kužim, ali nisam čula da tako malo dijete bole križa.
-
Osoblje foruma
možda se ozlijedio, nešto istegnuo, nabio...neznam, ja bi ga možda odvela do dr da pogledaju, snime...naravno, ako ne bude bolje.
-
Veli da su normalno vozili, sve je bilo ok. Naravno da ću ići kod ortopeda, ako ne bude bolje. Ali, malo mi je čudno da ga uhvati tako iz ničega.
-
Osoblje foruma
ja se nadam da se samo malo istegnuo nezgodno...
inače, ja sam sa 12g bila u bolnici na Kantridi-zbog kralježnice-problemi s njome nisu ograničeni na stariju dob :/ , samo nam je uvijek teže povjerovat da nešto takvo boli-dijete.
Nadam se da je kod vas riječ samo o mišiću koji boli od predugog nepravilna položaja pri vožnji bicikla il nečeg takvog...
-
I ja se nadam. Hvala ti.
Inače, prošle godine u ovo doba ga je malo bolilo nešto u kuku pa smo išli u Klaićevu, odradili dva tjedna fizikalne terapije (struja i vježbe). Muž ga zove deda Jeremija.
-
Mene je kao teenagericu lovilo tako u ledjima.. no ja sam svoja ozlijedila ko klinka...
Tako me jednom ustekalo, da sam se jedva na pod spustila. Nadam se da to nije slucaj kod vas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma