Evo, nazalost se pridruzujemo urtikarijo-bolesnicima, ili kako to nazvati. Vidim, ima vas tu, meni poznatih, pa podizem, premda je zadnji post dosta davno (a prvi jako davno).
Nasa se M osula prije tjedan dana, na hitnoj dermi na Šalati dobila injekciju i da pije fenistil 3x15kapi. Onda se stvar vratila, oko srijede, da bi u čet. ujutro bila sva u felkovima. I mi natrag na Šalatu, dali joj injekciju (nemam pojma čega) i vele morat će ostati na pretragama. OK, ostala ja s njom. A meni koma - početak gripe, ušla u 6. mjesec trudnoće, kurim 39,4. Na koncu su imali više posla oko mene. Noć je preuzeo tata, ujutro došla baka, mene poslali doma. Ma bila sam nizašta. M pustili sutradan doma, ali nije dobila otpusno pismo, kao da se javimo s njom u pon. I sad je gledamo, ima par flekova tu i tamo.
K tome je u virozi, kao i većina nas u kući, i još k tome (valjda potaknuto temperaturama) izlaze joj zubonje. Jadno dijete.
A moramo se držati dijete, ne smijem joj davati mlijeko, što joj osobito teško pada.
Čekamo jutro...