-
Vidim da vas dosta ima iskustva s neurodermitisom, pa mi možda netko može dati koristan savjet: od prije dva dana Andrej ima nekakve sitne suhe točkice po nogama (stražnja strana bedara), a malo i po trupu, ne na pregibima, nego baš po površini kože. Ne svrbi ga (nikad ga nisam vidjela da se češe, niti djeluje nervozan zbog toga), koža se ne ljušti, jednostavno izgleda kao nekakav "lišaj".
Od novih namirnica probali smo u petak karfiol, pa ne znam, može li dijete biti alergično na to? Zasad mu ga neću davati jedno vrijeme.
Istovremeno mu se pojavio i lagani pelenski osip, koji se pojača navečer, a do jutra se povuče. Ne znam ima li to veze s platnenim pelenama (koje smo isto nedavno počeli koristiti) ili ne.
Zna li netko čime bi to bilo dobro mazati? Dosad smo koristili jedino Biofarmovu kremu za guzu (i bila nam je dobra) i Sebamedovu baby kremu za lice. Ali na ovo sad... ne znam.
On je i prije znao imati sitne piknjice po koži, ali češće po licu i iza uha (i pedijatar nam je uvijek govorio da je to "neurodermitis", ali nije tome pridavao nikakvu važnost). S kožom glave i iza uha već mjesecima nema nikakvih problema, ali sad se pojavilo na drugim mjestima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma