Pozdrav svima

Da se i ja malo uključim u temu.

Što se tiče rsprodaje same pohvale.

Svaka čast gđa. FRIDI jer treba to sve izdržati kontrlirati još biti trudan i imati malo dijete. - NEMAM RIJEČI.

Imam samo jednu molbu da se prodavteljima malo bolje objasni prodavanje i stavljanje cijena na obleku.
Stvarno sam ovaj put ostala iznenađena kada neko stavlja na komplet kratke hlače i maijca cijenu od 50-70 kuna - dok sam ja stavila između 20-30 kuna.

Voljela bi i ja prodati za veće novce da mogu sinu toga više kupiti ali znam da se to neće prodavati.

Moja prva rasprodaja je bila rađena prema uputama koje sam si izlistala na internetu i naravno sve sam prodala, tako radim i dalje i kada sam sada kolegici rekla da prodaje i koje cijene da stavi malo je ostala u čudu ali se je sada uvjerila da je dobila pola vrećice nazad a ja samo dvije stvari -stavila je malo veće cijene.

Imam još jedno pitanje - da li je istina da se na rodinoj raspordaji mogu prodavati trudničke stvari - to mi je rekla kolegica da su njoj preko telefona to rekli.

TOLIKO DO MENE I PODRŽAVAM SVAKU RODINU RASPRODAJU I VOLJELA BI DA MOGU BITI S VAMA I VOLONTIRATI TE POMAGATI.